Combinele frigorifice Electrolux, alegerea ideala pentru orice tip de bucatarie

Dezvoltate pentru profesionisti si adaptate uzului casnic, combinele frigorifice Electrolux din gama Inspiration sunt destinate celor care doresc sa profite de tehnologia bucatariilor marilor restaurante, in confortul propriului camin. Daca vrei sa achizitionezi un anumit model sau esti nehotarat intre mai multe tipuri, trebuie sa te orientezi dupa doar patru criterii de baza: spatiu interior, consum, sistem de racire si dotari speciale.

Spatiu interior

Principalul motiv pentru care optezi pentru o combina frigorifica in locul clasicului frigider este spatiul de refrigerare si congelare mai mare. Echipamentele Electrolux se adapteaza usor nevoilor unei familii numeroase, un exemplu fiind modelele SpacePlus®, care ofera cea mai mare capacitate interna pentru un aparat de dimensiuni standard. Daca vorbim despre un celibatar mereu gata de petrecere sau despre o familie tanara, care primeste des musafiri, se recomanda alegerea unei combine de dimensiuni mai mici, cu dotari precum suportul special pentru depozitarea sticlelor, care iti va garanta bauturi reci pentru fiecare petrecere.

In plus, daca in cumparaturile de la final de saptamana se regasesc multe fructe si legume, combinele frigorifice Electrolux detin un sertar dedicat depozitarii acestora, care asigura un nivel optim de umiditate si temperatura, pastrand prospetimea lor pentru mai mult timp.

Clasa de eficienta electrica sau de consum: gama Electrolux

Inspiration dispune de modele incadrate in clasa energetica A+++, ceea ce inseamna ca vor consuma energia echivalenta unui bec. Acest aspect, deloc de neglijat, contribuie semnificativ la scaderea facturii de energie electrica si te ajuta la desfasurarea activitatilor casnice in spirit ecologic.

Sistemul de racire

Ai de ales intre racirea clasica (frigider cu decongelare automata si congelator cu decongelare manuala), racire No Frost pentru congelator sau full No Frost pentru toata combina. Electrolux detine si o gama variata de combine frigorifice care pastreaza alimentele proaspete un timp indelungat, prin separarea celor doua circuite de racire sau prin tehnologia revolutionara TwinTech® FrostFree - inovatie ce mentine un climat optim fiecarei clase de alimente in parte.

Dotari speciale

Modelele Electrolux iti pot oferi o multime de functii incorporate, cum ar fi: dozatorul cu filtru PureAdvantage, care iti garanteaza acces rapid la apa curata, filtrul TasteGuard®, pe baza de carbune natural, care asigura eliminarea aromelor si mirosurilor neplacute sau sistemul FrostFree™, cu ajutorul caruia nu mai pierzi timp cu dezghetarea congelatorului, deoarece stratul de gheata nu se mai formeaza.

Alte aspecte pe care ar trebui sa le ai in vedere sunt inaltimea combinei frigorifice, care poate varia intre 175 si 200 cm, si pozitionarea congelatorului. Recomandarea este pentru amplasarea acestuia in partea de jos a combinei, deoarece il vei folosi mai rar decat folosesti frigiderul in care tii alimentele de uz curent si pe care il deschizi de mai multe ori pe zi.

Un aspect deloc de neglijat este si culoarea aparatului electrocasnic. Nu uita ca, dupa ce te-ai decis asupra aspectelor tehnice, sa te gandesti si la ce nuanta se potriveste cel mai bine cu decorul bucatariei tale. Indiferent de culoarea aleasa – clasica sau indrazneata, Electrolux iti ofera echipamente cu un strat de inox antiamprenta, pentru a evita urmele inestetice.

Descopera echipamentul frigorific perfect pentru tine!

Produse recomandate

Explorati gama completa de produse

 
Trimiteţi unui prieten

Trimite mai multor prieteni

Examinare e-mail Bună, Cred că v-ar putea interesa asta

Închidere
 
Alegeţi unde doriţi să afişaţi acest
Închidere
 
Trimiteţi unui prieten

Trimite mai multor prieteni

Examinare e-mail Bună, Cred că v-ar putea interesa asta

Închidere