Întreţinere cămăşi, tricouri, bluze

O cămașă albă

Cămașa albă strălucitoare

Cum să îngrijiţi un clasic

Cămașa albă clasică este ca o pânză goală pentru un artist. O bază perfectă pentru a vă exprima pe dvs. și stilul dvs. Smart sau casual, întotdeauna puteţi fi creativi. Timp de generaţii tendinţele au venit și au trecut, însă cămașa albă a fost mereu la modă. Acum este foarte ușor să o puteţi menţine albă, strălucitoare și arătând excelent fără o curăţare chimică.

camasa descheiata

Înainte de spăla cămasile, deschideţi-le nasturii, inclusiv cei de la guler şi manşete. Şi asiguraţi-vă că aţi citit pe eticheta produsului recomandările privind temperatura de spălare şi indicaţiile de întreţinere.

O cămaşă albă

Pentru a păstra aspectul de nou al cămăşilor, folosiţi un detergent pudră care să conţină înnălbitor, pentru a vă asigura că ţesăturile albe vor rămâne albe.

exemplificare spaţiu lăsat în maşina de spălat rufe

Lăsaţi un spaţiu de lăţimea unei palme între rufe şi partea superioară a tamburului, pentru a proteja ţesăturile de reziduurile de detergent cauzate de supra-încărcare.

 

Duceţi cămăşile dvs. la spa

Cămașa dvs. preferată foarte probabil va îndura foarte multe. Activitățile dvs. zilnice vor strica senzația de prospețime și curățenie pe care o adorați. Pentru a readuce această senzație în doar 30 de minute, mașinile noastre de spălat rufe cu SteamCare reproduc un tratament spa. Acestea relaxează fibrele pentru a elimina mirosurile și pentru a reda cămășilor senzația neprețuită de finețe și prospețime a bumbacului curat. Genul de rezultate cu care vă veți mândri.

Descoperiţi mașinile de spălat rufe

Puterea aburului

Atârnați cămașa dvs. în baie în timp ce faceți un duș și veți vedea imediat cum aburul vă readuce la viață hainele. Umiditatea suplimentară ajută la netezirea cutelor cămășii și păstrează senzația de prospețime. Sau, pentru o eliminare mai rapidă și mai ușoară a cutelor, încercați mașinile noastre de spălat cu SteamCare. Ciclul cu abur încorporat vă ajută să nu mai spălați hainele dvs. pentru a obține senzația de „ca nou”.

O cămașă albă strălucitoare cu o etichetă Electrolux

O persoană care calcă o cămașă folosind o stație cu abur Electrolux

Modul delicat și sigur de a călca

Deși un program cu abur v-ar putea ajuta să evitaţi călcatul, atunci când trebuie să călcaţi, folosiţi aburul. Pentru cele mai fine cămăși albe, staţia noastră cu abur produce mult abur foarte rapid pentru a relaxa ţesătura. De asemenea, este și delicată. Viteza reduce la minim durata în care cămașa dvs. este expusă la temperaturi ridicate. Astfel, aceasta nu numai că elimină cutele, ci ajută și la păstrarea hainelor dvs.

Descoperiţi staţia de călcat cu abur

Un element atât de important al garderobei trebuie îngrijit foarte bine pentru a arăta și se simţi întotdeauna ca nou. Tratarea cu abur delicat este o modalitate excelentă pentru a arăta întotdeauna excelent, indiferent de ocazie. Citiţi pentru a afla cum vă puteţi îngriji și alte articole preferate de îmbrăcăminte.

 

 

Lâna

 

Outdoor


Descoperiţi mai multe cu Electrolux

Mai mult decât curat

Mașinile de spălat rufe Electrolux combină performanța, eficiența și delicatețea pentru îngrijirea de durată a țesăturilor.

Descoperiţi mașinile de spălat rufe

Fineţea este standard

Hainele abia scoase din uscător nu au rival în ceea ce privește finețea. Uscătoarele de rufe Electrolux garantează această senzație irezistibilă pentru toată garderoba dvs. - chiar și pentru articolele delicate.

Descoperiţi uscătoarele de rufe

Dublu de îngrijire cu de două ori mai puţin spaţiu necesar

Aceeași îngrijire extraordinară, aceeași performanță de excepție la spălare și uscare. Mașinile de spălat rufe cu uscător de la Electrolux vă economisesc timpul și spațiul fără a face compromisuri.

 

Descoperiţi mașinile de spălat rufe cu uscător

 
Trimiteţi unui prieten

Trimite mai multor prieteni

Examinare e-mail Bună, Cred că v-ar putea interesa asta

Închidere