Grija pentru hainele Outdoor

Îmbrăcămintea de exterior

Cum să vă îngrijiţi hainele
care au grijă de dvs.

Cele mai dure locuri, clime și condiţii au nevoie de haine care să facă faţă elementelor naturii. Cum arată este important, însă cum se comportă este vital. Trebuie să știţi că vă puteţi baza pe aceasta atunci când sunteţi înconjuraţi de creste înzăpezite sau de un ocean agitat. Atunci când nu este doar frig, este ger. Îngrijiţi-vă adecvat hainele de exterior și acestea nu numai că vor arăta excelent. Ci vor avea și grijă de dvs., sezon după sezon.

O imagine împărțită în trei cu o geacă din puf, lână și de navigație

Îngrijire pentru fiecare strat

Pentru înfruntarea naturii este foarte important să vă îmbrăcați în straturi. Un strat exterior, cum ar fi o geacă de schi sau de navigație, ține la distanță vântul, apa sau zăpada. Stratul din mijloc - de obicei o geacă din lână sau puf - ține de cald. Iar un strat de bază din lână vă ajută să rămâneți uscați absorbind transpirația pielii dvs. Fiecare strat fiind la fel de vital ca următorul, aveți grijă de fiecare pentru ca și ele să aibă grijă de dvs de fiecare dată când explorați.Cum să vă îngrijiţi gecile

Indiferent dacă sunteți pe mare sau pe pistă, geaca dvs. vă protejează. Vă ține de cald când bate viscolul. Și vă menține uscați deși stați în bătaia valurilor. Ținând umezeala la distanță puteți sta confortabil chiar și în cele mai vitrege condiții. Aveți grijă de geacă chiar acasă pentru a vă asigura că este întotdeauna pregătită pentru valuri mari sau creste înzăpezite.

Îngrijirea gecii dvs.

Orice pregătire pentru o excursie la schi sau de navigaţie începe cu spălarea gecilor. Dacă apa nu se scurge de pe suprafaţă, reactivaţi impermeabilitatea cu o spălare și uscare la temperatură scăzută înainte de călcare. Dacă nu mai permite respiraţia la fel de bine, spălaţi-o pentru a deschide porii. Iar după uscare, folosiţi un fier de călcat rece pentru a reda protecţia. Fiţi în siguranţă și maximizaţi-vă confortul, spălaţi și uscaţi gecile chiar acasă.


Programul suplimentar de clătire de la o mașină de spălat rufe Electrolux

Clătire suplimentară, performanţe superioare

Nu trataţi gecile cu balsam de rufe deoarece porii se pot bloca. Acest lucru afectează performanţa gecii, făcând-o mai puţin impermeabilă și respirabilă. În schimb, optaţi pentru un detergent lichid fără aditivi. Și folosiţi un ciclu suplimentar de clătire pentru a elimina eventualele resturi de detergent. Astfel, veţi avea o geacă care se simte și se comportă ca una nouă. 

Descoperiţi maşinile de spălat rufe

Program cu temperatura scazuta la o masina de spalat Electrolux

Asiguraţi-vă că spălaţi geaca de ploaie la o temperatură scăzută, folosind un detergent lichid fără aditivi.

Femeie cu o geaca in mana

Uscaţi-vă deasemenea geaca la o temperatură scăzută. Şi călcaţi-o la o termperatură joasă, fără abur şi folosind un prosop aşezat între fierul de călcat şi material, pentru a reactiva impermeabilitatea.

Detaliu geaca

Protejaţi suprafaţa gecii, golind buzunarele şi închizând aricii şi fermoarele înainte de o spăla şi usca.


Cum să vă îngrijiţi gecile din puf

Unul dintre miracolele naturii, puful este ușor ca un fulg însă incredibil de călduros. Aceasta o face materialul perfect pentru o geacă. Este confortabil, portabil și poate fi păstrat în stare excelentă chiar acasă.

Îngrijirea gecilor din puf

Dacă îngrijiți bine geaca dvs. din puf, aceasta va avea grijă de dvs. O spălare delicată cu apă călduță de la mașina noastră de spălat rufe UltraCare™ Eco vă va păstra aspectul și senzația excelentă la purtare a gecii dvs. din puf. Iar adăugarea bilelor de uscător în tamburul uscătoarelor de rufe DelicateCare împiedică aglomerarea pufului în colțurile gecii dvs. Astfel, vă veți simți mereu confortabil la căldură.

Descoperiţi UltraCare™ Eco  Descoperiţi DelicateCare


Nu spălaţi niciodată manual geaca din puf

Când vine vorba de puf, spălarea la mașină este cu siguranţă mai bună decât cea manuală. Pentru a restabili calităţile protectoare, doar un ciclu suplimentar de clătire la mașină va elimina adecvat detergentul din pene. Pentru a proteja forma sa, trebuie să o scoateţi din tambur imediat după ce este spălată. Și niciodată să nu răsuciţi sau să trageţi geaca pentru a stoarce apa - presaţi apa să iasă atunci când geaca este întinsă.

O femeie care ține în mână o geacă spălată

Program cu temperatură scăzută - maşină de spălat rufe Electrolux

Asiguraţi-vă că spălaţi cu un program cu puţine rotaţii şi setaţi maşina de spălat rufe să execute un ciclu suplimentar de clătire, pentru a scăpa de orice urme de detergent.

Detaliu cu minge pentru uscare într-un uscător de rufe Electrolux

Pentru cea mai bună uscare a hainelor, alegeţi un program cu temperatură medie şi folosiţi mingile pentru uscare, pentru a vă asigura că ţesăturile vor ieşi pufoase, uşoare şi cu un miros plăcut. Nu le scoateţi până nu sunt uscate 100%.

Spălaţi gecile de puf separat de alte articole. Goliţi-le buzunarele, închideţi fermoarele şi aricii pentru a evita deteriorarea ţesăturii.


Cum să vă îngrijiţi gecile fleece

Moi și versatile, gecile fleece sunt călduroase și confortabile la exterior și pot fi purtate cu același succes și în casă. Materialul din geacă este o țesătură robustă care va dura foarte mult timp în mod natural. Și poate fi îngrijită cu ușurință chiar acasă, exact cum se simte la purtat.

Îngrijirea gecii fleece

Asiguraţi gecii dvs. fleece cea mai bună îngrijire și tratament chiar acasă. Cele mai bune rezultate sunt obţinute cu o spălare caldă cu detergent delicat și fără balsam de rufe. Geaca fleece absoarbe foarte bine apa și va trebui să selectaţi opţiunea de clătire suplimentară pentru a îndepărta toate reziduurile de detergent. Este întotdeauna recomandat să o uscaţi după aceea pentru a-i păstra fineţea. 

Descoperiţi maşinile de spălat rufe cu uscător

Masina de spalat rufe Electrolux, functionand la o temperatura scazuta

Nu vă spălaţi bluza fleece (polar) cu alte articole din bumbac pentru că pot produce scame. Spălaţi-o cu alte haine sintetice cum ar fi cele din poliester şi nailon.

Femeie care tine o bluza fleece

Uscaţi-vă bluza fleece folosind un program pentru Sintetice sau Haine sport. Dar nu o călcaţi. În schimb utilizaţi un program cu abur pentru a scăpa de cute şi pentru a vă împospăta bluza.

Detaliu bluza fleece

Înainte de a spăla şi usca bluza fleece, goliţi toate buzunarele şi închideţi fermoarele şi aricii bluzei, pentru a proteja ţesătura

Atunci când vă îngrijiţi cu atenţie hainele de exterior, acestea au grijă de dvs. Este foarte important să vă asiguraţi că acestea arată excelent. Este vorba despre menţinerea și restabilirea proprietăţilor lor de protecţie. Astfel, vă puteţi baza pe ele atunci când aveţi mai multă nevoie. Citiţi pentru a afla cum vă puteţi îngriji și alte articole preferate de îmbrăcăminte.

 

 

Lâna

 

Cămăși


Descoperiţi mai multe cu Electrolux

Mai mult decât curat

Mașinile de spălat rufe Electrolux combină performanța, eficiența și delicatețea pentru îngrijirea de durată a țesăturilor.

Descoperiţi mașinile de spălat rufe

Fineţea este standard

Hainele abia scoase din uscător nu au rival în ceea ce privește finețea. Uscătoarele de rufe Electrolux garantează această senzație irezistibilă pentru toată garderoba dvs. - chiar și pentru articolele delicate.

Descoperiți uscătoarele de rufe

Dublu de îngrijire cu de două ori mai puţin spaţiu necesar

Aceeași îngrijire extraordinară, aceeași performanță de excepție la spălare și uscare. Mașinile de spălat rufe cu uscător de la Electrolux vă economisesc timpul și spațiul fără a face compromisuri.

 

Descoperiţi mașinile de spălat rufe cu uscător

 
Trimiteţi unui prieten

Trimite mai multor prieteni

Examinare e-mail Bună, Cred că v-ar putea interesa asta

Închidere