Întreţinere haine din lână

Un prim plan cu un pulover alb, fin din lână

Lână fină, luxoasă

Cum să vă spălaţi articolele din lână

Un material pentru toate sezoanele, lâna vă ţine de cald iarna și vă răcorește vara. Și este concepută să ţină sezon după sezon, făcând să fie o investiţie excelentă dacă o îngrijiţi adecvat. Indiferent dacă este o haină luxoasă sau un pulover de zi cu zi, respectând recomandările adecvate de îngrijire vă ajută să le păstraţi pentru mult timp.

Un pulover alb din lână

De ce să vă îngrijiţi lâna?

Lâna este un material incredibil. Este biodegradabilă, impermeabilă, rezistentă la foc și la mirosuri, asigurând chiar și protecţia la UV. Lâna permite mult mai bine respiraţia faţă de oricare alt material și reacţionează efectiv la modificările de temperatură ale corpului. Astfel, vă ţine de cald atunci când este frig și vă ţine răcoare atunci când este foarte cald. Un material atât de util trebuie îngrijit adecvat pentru a se păstra ca nou.


O masina de spalat rufe ca ruleaza un program pentu lana

Dacă maşina dvs. nu are un program pentru lână folosiţi un program cu temperatură scăzută recomandat pentru "spălare manuală". Şi spălaţi tot timpul articolele din lână pe dos.

Un pulover din lana pe umeras

Evitaţi să folosiţi detergenţi duri, detergenţi "bio" care conţin enzime sau orice alţi detergenţi care conţin înnalbitor. Este recomandat să folosiţi un detergent pentru lână.

Pulovere impaturite

Depozitaţi puloverele împăturite, pentru a le projteja să nu se lărgească. Dacă vreţi să le atârnaţi folosiţi umeraşe speciale pentru a le oferi întreţinerea cuvenită.

Spălarea lânii

S-ar putea să știți că lâna nu se spală la mașină. Însă vremurile se schimbă. Mașina noastră de spălat rufe UltraCare™ Eco face mult mai mult decât să spele lâna, aceasta are grijă de fiecare fibră. Aceasta pre-amestecă detergentul și după aceea balsamul înainte ca fiecare amestec să intre în tambur. Astfel, în timpul ciclului, lâna dvs. primește o finețe fără egal, o îngrijire mai atentă și o spălare cât mai uniformă.

Descoperiți UltraCare™ Eco

Uscaţi lâna dvs. în uscătorul de rufe

Acum vă puteţi usca lâna în uscătorul de rufe, fără să intre la apă, pentru a-i păstra forma uimitoare. Pentru a păstra forma și textura pufoasă, uscătoarele de rufe DelicateCare oferă un ciclu unic pentru lână. Viteza specială a tamburului ţine lâna lipită de lateralul tamburului. Astfel aveţi rezultate la fel de bune ca uscarea în plan orizontal. Cu DelicateCare aveţi garanţia că nu intră la apă și sunteţi protejaţi de răsuciri și încurcări.

Descoperiți tehnologia DelicateCare

Uitaţi de „doar spălare manuală”

Atunci când vine vorba de articolele dvs. preferate din lână, trebuie să fiţi siguri că mașina le va trata cu cea mai mare atenţie. Toate mașinile noastre care păstrează lâna moale și confortabilă poartă eticheta Woolmark. Fiind autoritate mondială în privinţa lânii, eticheta lor Blue sau Green înseamnă că vă puteţi spăla și usca cu încredere chiar și cele mai delicate articole din lână cu eticheta „doar spălare manuală”. "Green" înseamnă și o eficienţă energetică extraordinară.

Un pulover din lână cu o siglă de spălare manuală

Articolele din lână pot fi de fapt protejate și păstrate în formă dacă le spălaţi și le uscaţi la mașină. La fel de delicate ca spălarea manuală și uscarea în plan orizontal, mașinile noastre pot face ca lâna dvs. să arate și să se simtă fină. Citiţi pentru a afla cum puteţi îngriji și celelalte haine preferate.  

 

Cămăşi

 

Outdoor


Descoperiţi mai multe cu Electrolux

Mai mult decât curat

Mașinile de spălat rufe Electrolux combină performanța, eficiența și delicatețea pentru îngrijirea de durată a țesăturilor.

Descoperiţi maşinile de spălat rufe

Fineţea este standard

Hainele abia scoase din uscător nu au rival în ceea ce privește finețea. Uscătoarele de rufe Electrolux garantează această senzație irezistibilă pentru toată garderoba dvs. - chiar și pentru articolele delicate.

Descoperiţi uscătoarele de rufe

Dublu de îngrijire cu de două ori mai puțin spațiu necesar

Aceeași îngrijire extraordinară, aceeași performanță de excepție la spălare și uscare. Mașinile de spălat rufe cu uscător de la Electrolux vă economisesc timpul și spațiul fără a face compromisuri.

 

Descoperiţi mașinile de spălat rufe cu uscător

 
Trimiteţi unui prieten

Trimite mai multor prieteni

Examinare e-mail Bună, Cred că v-ar putea interesa asta

Închidere