Produse

Frigidere si congelatoare

Frigidere si congelatoare

Electrolux oferă o gamă largă de frigidere, congelatoare şi lăzi frigorifice. Puteţi alege un frigider care oferă apă proaspat filtrată prin uşa lui sau un congelator pe care nu il veţi dezgheţa niciodată.

Electrocasnice pentru gatit

Electrocasnice pentru gatit

Cu echipamentele de bucătarie Electrolux, vă veţi transforma bucătaria în locul preferat din casă. Gama noastră oferă soluţii flexibile, design modern cu tehnologia de ultimă oră.

Masini de spalat vase

Masini de spalat vase

Maşina de spălat vase se va ocupa de vasele murdare, în timp ce dvs vă relaxaţi. Descoperiţi gama de maşini de spălat vase de la Electrolux.

Masini de spalat si uscatoare rufe

Masini de spalat si uscatoare rufe

Maşini de spălat rufe cu încărcare frontală sau verticală, uscătoare de rufe - o gamă variată de modele, de la Electrolux.

Aspiratoare

Aspiratoare

Aveţi un câine sau sunteţi iubitor de pisici? Student sau angajat, aveţi o masina? Locuiţi într-un apartament sau la casă? Indiferent dacă aveți covoare, podele dure, spaţii mari deschise sau mai multe camere, ne-am gândit la nevoile dumneavoastră cand am creat aspiratoarele noastre. Iar, după peste 90 de ani de inovații revoluționare, vă putem oferi o gama largă de aspiratoare pentru aproape orice nevoie.

Electrocasnice mici

Electrocasnice mici

E o dimineață însorită de vineri. O ceașcă de cafea perfectă. O îmbrăţişare. Un zâmbet neașteptat. Să prinzi trenul chiar înaintea închiderii ușilor sau să găteşti împreună cu o persoană dragă … Sunt lucruri mici din viaţă. Aparatele noastre mici simplifică viaţa ta, încetul cu încetul.

Consumabile si Accesorii

Consumabile si Accesorii

Recomandarea noastră este ca fiecare aparat să fie îngrijit cum se cuvine. Venim în întâmpinarea dvs. cu o gamă largă de soluții pentru întreținere și curățare, ustensile, consumabile și accesorii care să vă ajute în optimizarea treburile casnice.

Aer conditionat si purificatoare

Aer conditionat si purificatoare

Fie că sunteţi în căutarea unui aparat de aer condiţionat sau a unui purificator de aer, gama de aparate Electrolux vă ajută să vă bucuraţi de confort tot timpul anului. Respiraţi aer proaspăt şi destindeţi-vă într-o atmosferă plăcută în locuinţa dvs.