Aspiratoare

Aveţi un câine sau sunteţi iubitor de pisici? Student sau angajat, aveţi o masina? Locuiţi într-un apartament sau la casă? Indiferent dacă aveți covoare, podele dure, spaţii mari deschise sau mai multe camere, ne-am gândit la nevoile dumneavoastră cand am creat aspiratoarele noastre. Iar, după peste 90 de ani de inovații revoluționare, vă putem oferi o gama largă de aspiratoare pentru aproape orice nevoie.

  • Transformaţi curăţenia
    într-o plăcere!

    Aspiratorul UltraOne este precum numele pe care îl poartă: ultra eficient. Acest lucru se datorează motorului puternic, periei eficiente şi fluxului de aer optimizat.

    Descoperiţi UltraOne

Experimenataţi cel mai silenţios
aspirator al nostru

Noua generaţie de UltraSilencer aduce o combinaţie unică, între o performaţă excelentă de curăţare şi un nivel scăzut al zgomotului.

Citiţi mai mult
10 ani pt Ergorapido

Ergorapido aniversează 10 ani

Puternic, cu autosusţinere, uşor de manevrat şi foarte util la curăţenie. Iar cei 10 ani de evoluţie vă oferă toate motivele să încercaţi noul aspirator Ergorapido.

Aflaţi mai mult

Încercați EcoForce

Aspirarea prin utilizarea a doar o treime din energia obișnuită, însă cu aceeași putere, nu mai este o viziune din viitor. Este chiar aici. Cu modelele noastre EcoForce, veți economisi energie fără a compromite rezultatele.

Mai multe

Aveţi nevoie de ajutor să-l alegeţi pe cel potrivit?

Vă ajutăm să găsiţi aspiratorul potrivit pentru dvs si pentru locuinţa dvs; fie că faceţi curăţenie zilnic sau o dată pe săptămână; fie că aveţi sau nu animale de casă, sunteţi alergic sau aveţi astm; fie că locuiţi într-o casă mare sau una mică, fie că iubiţi podelele de lemn sau vă doriţi să păşiţi pe carepete pufoase - veţi găsi aspiratorul perfect aici.

Exploraţi ghidurile noastre