Aer conditionat

Filtreaza dupaSterge tot
TipEXI09HJIWI

Aparat de aer condiţionat split cu tehnologie Inverter din gama Optibreeze, încadrat în clasa de consum A++ la răcire şi A+ la încălzire, cu sistem de filtrare a aerului PureO2, complet programabil, 5 moduri de funcţionare, extrem de silenţios, capacitate 9000 BTU/h. Câştigător al premiului pentru design RedDot Design Award 2015. Compatibil cu aplicaţia Electrolux AirControl pentru controlul de la distanţă prin intermediul controller-ului Electrolux ControlBox WiFi.
Citiţi mai mult

EXI18HJIWI

Aparat de aer condiţionat split cu tehnologie Inverter din gama Optibreeze, încadrat în clasa de consum A++ la răcire şi A+ la încălzire, cu sistem de filtrare a aerului PureO2, complet programabil, 5 moduri de funcţionare, extrem de silenţios, capacitate 18000 BTU/h. Câştigător al premiului pentru design RedDot Design Award 2015. Compatibil cu aplicaţia Electrolux AirControl pentru controlul de la distanţă prin intermediul controller-ului Electrolux ControlBox WiFi.
Citiţi mai mult

EXI22HJIWE

Aparat de aer condiţionat split cu tehnologie Inverter din gama Optibreeze, încadrat în clasa de consum A++ la răcire şi A+ la încălzire, cu sistem de filtrare a aerului PureO2, complet programabil, 5 moduri de funcţionare, extrem de silenţios, capacitate 22000 BTU/h. Câştigător al premiului pentru design RedDot Design Award 2015. Compatibil cu aplicaţia Electrolux AirControl pentru controlul de la distanţă prin intermediul controller-ului Electrolux ControlBox WiFi.
Citiţi mai mult

EXI12HJIWE

Aparat de aer condiţionat split cu tehnologie Inverter din gama Optibreeze, încadrat în clasa de consum A++ la răcire şi A+ la încălzire, cu sistem de filtrare a aerului PureO2, complet programabil, 5 moduri de funcţionare, extrem de silenţios, capacitate 12000 BTU/h. Câştigător al premiului pentru design RedDot Design Award 2015. Compatibil cu aplicaţia Electrolux AirControl pentru controlul de la distanţă prin intermediul controller-ului Electrolux ControlBox WiFi.
Citiţi mai mult

EXP09HN1W6

Aparat de aer conditionat Electrolux ChillFlex Plus de tip portabil cu pompa de căldură, capacitate 9000 BTU/h, clasa de consum A / A++ (racire/incalzire); telecomanda si functii de racire; incalzire; dezumidificare; ventilare; de noapte; programator 24h; suprafata recomandata 18 mp.
Citiţi mai mult

EXP12HN1W6

Aparat de aer conditionat Electrolux ChillFlex Plus de tip portabil cu pompa de căldură, capacitate 12000 BTU/h, clasa de consum A / A+ (racire/incalzire); telecomanda si functii de racire; incalzire; dezumidificare; ventilare; de noapte; programator 24h; suprafata recomandata 24 mp.
Citiţi mai mult

CONTROLBOXWIFI

Dispozitiv inteligent de tip CLICK and COOL pentru controlul de la distanţa al sistemului de climatizare Electrolux de acasă prin intermediul unui simplu SmartPhone şi a unei reţele WiFi. Compatibil cu aparatele de aer condiţionat Electrolux tip split de ultimă generaţie. Aplicaţia Electrolux Air Control este disponibilă in versiunile iOS şi Android.
Citiţi mai mult
Sus