Aer conditionat split

10 Produse Compare products: 0

EXI09HJIWI

Aparat de aer condiţionat split cu tehnologie Inverter din gama Optibreeze, încadrat în clasa de consum A++ la răcire şi A+ la încălzire, cu sistem de filtrare a aerului PureO2, complet programabil, 5 moduri de funcţionare, extrem de silenţios, capacitate 9000 BTU/h. Câştigător al premiului pentru design RedDot Design Award 2015. Compatibil cu aplicaţia Electrolux AirControl pentru controlul de la distanţă prin intermediul controller-ului Electrolux ControlBox WiFi.
Citiţi mai mult

EXI12HJIWI

Aparat de aer condiţionat split cu tehnologie Inverter din gama Optibreeze, încadrat în clasa de consum A++ la răcire şi A+ la încălzire, cu sistem de filtrare a aerului PureO2, complet programabil, 5 moduri de funcţionare, extrem de silenţios, capacitate 12000 BTU/h. Câştigător al premiului pentru design RedDot Design Award 2015. Compatibil cu aplicaţia Electrolux AirControl pentru controlul de la distanţă prin intermediul controller-ului Electrolux ControlBox WiFi.
Citiţi mai mult

EXI18HJIWI

Aparat de aer condiţionat split cu tehnologie Inverter din gama Optibreeze, încadrat în clasa de consum A++ la răcire şi A+ la încălzire, cu sistem de filtrare a aerului PureO2, complet programabil, 5 moduri de funcţionare, extrem de silenţios, capacitate 18000 BTU/h. Câştigător al premiului pentru design RedDot Design Award 2015. Compatibil cu aplicaţia Electrolux AirControl pentru controlul de la distanţă prin intermediul controller-ului Electrolux ControlBox WiFi.
Citiţi mai mult

EXI22HJIWI

Aparat de aer condiţionat split cu tehnologie Inverter din gama Optibreeze, încadrat în clasa de consum A++ la răcire şi A+ la încălzire, cu sistem de filtrare a aerului PureO2, complet programabil, 5 moduri de funcţionare, extrem de silenţios, capacitate 22000 BTU/h. Câştigător al premiului pentru design RedDot Design Award 2015. Compatibil cu aplicaţia Electrolux AirControl pentru controlul de la distanţă prin intermediul controller-ului Electrolux ControlBox WiFi.
Citiţi mai mult

Aer conditionat EPI09LEIWI

Aparat aer conditionat Inverter split silentios ce va asigura un confort deplin cu un consum minim de energie fiind clasificat in clasa de energie A+ pentru răcire ce oferă suplimentar un tratament special al aerului prin intermediul funcţiei de ionizare. Capacitate 9000 BTU/h. Compatibil cu aplicaţia Electrolux AirControl pentru controlul de la distanţă prin intermediul controller-ului Electrolux ControlBox WiFi.
Citiţi mai mult

Aer conditionat EPI12LEIWI

Aparat aer conditionat Inverter split silentios ce va asigura un confort deplin cu un consum minim de energie fiind clasificat in clasa de energie A+ pentru răcire ce oferă suplimentar un tratament special al aerului prin intermediul funcţiei de ionizare.Capacitate 12000 BTU/h. Compatibil cu aplicaţia Electrolux AirControl pentru controlul de la distanţă prin intermediul controller-ului Electrolux ControlBox WiFi.
Citiţi mai mult

Aer conditionat EXI12HL1WI

Aparat de aer condiţionat Inverter din gama superioară, extrem de silenţios, ce asigură pe lângă un confort deplin,un consum minim de energie-fiind încadrat în clasa A++ de consum- precum şi posibilitatea reîmprospătării aerului cu ajutorul unui puternic generator de ioni. Capacitate 12000 BTU/h. Compatibil cu aplicaţia Electrolux AirControl pentru controlul de la distanţă prin intermediul controller-ului Electrolux ControlBox WiFi.
Citiţi mai mult

Aer conditionat EPI18LEIWI

Aparat aer conditionat Inverter split silentios ce va asigura un confort deplin cu un consum minim de energie fiind clasificat in clasa de energie A++ pentru răcire ce oferă suplimentar un tratament special al aerului prin intermediul funcţiei de ionizare. Capacitate 18000 BTU/h. Compatibil cu aplicaţia Electrolux AirControl pentru controlul de la distanţă prin intermediul controller-ului Electrolux ControlBox WiFi.
Citiţi mai mult

Aer conditionat EXI09HD1WI

Aparat aer conditionat tip Inverter split extrem de silenţios ce vă asigură un confort deplin cu un consum minim de energie - clasa de energie A+ pentru răcire -iar in plus poate fi comandat chiar si de la distanţă prin intermediul telefonului mobil !Capacitate 9000 BTU/h. Compatibil cu aplicaţia Electrolux AirControl pentru controlul de la distanţă prin intermediul controller-ului Electrolux ControlBox WiFi.
Citiţi mai mult

Aer conditionat EXI12HD1WI

Aparat de aer conditionat tip split cu tehnologie Inverter, capacitate 12000 BTU/h, clasa de consum A++/A+ ( răcire/încălzire), afişaj LCD amplasat central şi telecomanda cu senzor FollowMe. Extrem de silenţios. Compatibil cu aplicaţia Electrolux AirControl pentru controlul de la distanţă prin intermediul controller-ului Electrolux ControlBox WiFi.
Citiţi mai mult
10 Produse Compare products: 0
Sus