Energica este noua gama de aspiratoare Electrolux tip stick si reprezinta un nou mod de curatare. Aceste aspiratoare sunt usor de utilizat si de depozitat - perfecte pentru persoanele ce locuiesc in locuinte mici. Sunt la fel de puternice ca si aspiratoarele clasice.

Aspirator vertical cu performanta unui aspirator obisnuit

Aspirator vertical cu performanta unui aspirator obisnuit

Datorită designului intern, Energica are o putere de aspirare peste orice alt aspirator vertical pe piaţă ceea ce-l face la fel de puternic ca un aspirator normal

Aspirator vertical cu fir Energica ZS220B-

Energica inovația Electrolux în domeniul aspiratoarelor verticale. Este foarte ușor de depozitat, are nevoie de foarte puțin spațiu şi perfect pentru cei care locuiesc în locuinţe mici. Cu toate acestea, în ciuda dimensiunilor sale reduse, poate fi comparat cu eficiența unui aspirator obişnuit.
Citiţi mai mult
Sus
1 Produs
product

EF75B

Electrolux a proiectat special acest filtru pentru a menţine cea mai bună performanță a aspiratorului și pentru a-i asigura o durată lungă de folosinţă. Acest filtru asigură un flux de aer puternic și o putere de aspirare mare, precum și un nivel ridicat de filtrare și reținere maximă a particulelor de praf. Pentru a asigura performanța aspiratorul, vă recomandăm să curățați acest filtru regulat. Rotiți filtrul lavabil sub un jet de apă și lăsați-l să se usuce înainte de a-l introduce în aspirator.

1 Produs
Sus