Am adunat toată experienţa noastră în domeniul aspiratoarelor şi am transpus-o în crearea celui mai nou aspirator - UltraOne. Şi acum am creat aspiratorul nostru cel mai bun şi câştigător la categoria "cel mai bun in teste".

Performanţă de top la curăţare cu flux de aer optimizat

Performanţă de top la curăţare cu flux de aer optimizat

Secretul din spatele acestui aspirator nu stă doar în puterea motorului, ci şi în fluxul puternic de aer şi duza eficientă AeroPro™ Silent. De la duză şi până la interior, fluxul de aer din UltraOne este sigilat şi optimizat pentru o eficienţă crescută de aspirare.

Linişte graţie tehnologiei Silent Air Technology™

Linişte graţie tehnologiei Silent Air Technology™

Daţi cu aspiratorul fără să tulburaţi liniştea celor din jur graţie tehnologiei noastre inovatoare Silent Air Technology™. Aspiratorul UltraOne este dotat cu un furtun perfecţionat şi silenţios şi cu duza Silent AeroPro Extreme care este silenţioasă şi super-eficientă. Nivelul de zgomot al acestuia este de numai 66 dB.

Manevrabilitate superioară pentru o aspirare facilă şi fără bătăi de cap

Manevrabilitate superioară pentru o aspirare facilă şi fără bătăi de cap

Cântăreşte mai puţin, este mai simplu de manevrat şi mai uşor de depozitat. Acum aspirarea nu mai este o problemă. Dotat cu sistemul Multi Room System™, alcătuit din 3 clame de parcare flexibile, un filtru uşor de schimbat şi un cablu de 12 m - aspiratorul UltraOne este o delectare când vine vorba de curăţarea locuinţei. În plus este prevăzut şi cu un filtru Allergy Plus pentru a vă asigura o casă mai sănătoasă, lipsită de alergeni.

Filtreaza dupaSterge tot
Tip

Culoare

Accesorii Extra

Nivel De Sunet

Aspirator UltraOne ZUOORIGDB+

Aspiratorul UltraOne Origin este echipat cu duza ultra-eficientă AeroPro™ Silent, sistemul Multi Room System™ şi duza AeroPro™ 3 în 1 care vă ajută să curăţaţi cu uşurinţă diferite tipuri de suprafeţe.
Citiţi mai mult
Sus
13 Produse
product

E203B

s-bag® anti-miros este un sac unic din material sintetic ce absoarbe mirosurile neplăcute care se dezvolta in interiorul aspiratorului. Dacă dețineți un animal de companie, veți aprecia acest material unic. De asemenea elimină în proporţie de 99% particulele de praf, polen şi alergeni.

product

ESCO

s-fresh® are puterea să vă transporte pe o insulă tropicală în timp ce aspiraţi! Gama s-fresh® a fost concepută special pentru a vă oferi nu doar curăţenie, ci şi un parfum deosebit de fiecare dată când aspiraţi. Aceşti săculeţi s-fresh® sunt compatibili cu toate tipurile de aspiratoare.

product

UMP1

8 saci de praf S-bag Ultra Long Performance; sacul sintetic, cu o capacitate de 5 litri, care durează până la 80% mai mult decât sacii din hârtie. Acesta oferă aspiratorului putere de aspirare maximă pe întreaga durată de viață a sacului şi datotită filtrării excelente a materialul multistrat.

product

USK1

Tot ce aveţi nevoie pentru a întreţine noul aspirator UltraOne se găseşte într-un singur set: 4 saci de praf s-bag® Ultra Long Performance, un s-filter® Allergy Plus, un filtru motor și 4 plicuri odorizante s-FRESH pentru un parfum delicat de lămâie.

product

E206B

s-bag® Anti-Allergy este un sac sintetic de înaltă performanță, care a fost creat să răspundă nevoilor specifice ale persoanelor care sufera de alergii, și, în general de persoane care cer un nivel mai ridicat de igienă. Sacul s-bag® Hygiene Anti-Allergy a fost distins cu premiul ECARF.

product

ESBA

Miros de bamboo proaspăt în timp ce aspiraţi? Nimic mai simplu! Gama s-fresh® a fost concepută special pentru a vă oferi nu doar curăţenie, ci şi un parfum deosebit de fiecare dată când aspiraţi. Aceşti săculeţi s-fresh® sunt compatibili cu toate tipurile de aspiratoare.

product

ESMA

O explozie de arome de citrice vă aşteaptă în timp ce aspiraţi! Gama s-fresh® a fost concepută special pentru a vă oferi nu doar curăţenie, ci şi un parfum deosebit de fiecare dată când aspiraţi. Aceşti săculeţi s-fresh® sunt compatibili cu toate tipurile de aspiratoare.

product

E 201B

s-bag® CLASSIC LONG PERFORMANCE rezistă cu până la 50% mai mult decât un sac din hârtie obişnuit. Capacitate de filtrare mare: acest tip de sac filtrează până la 99% particule mici de 1 micron și vă ajută să eliminaţi din aer particule ca alergeni sau unele bacterii.

product

EFS1W

Filtrul Alergie Plus reţine chiar și cele mai fine particule de exemplu, polen, spori de mucegai, acarieni si alergeni. Filtrul Alergie Plus ajută la reducerea de reacții alergice. Pentru a asigura performanța aspiratorului, vă recomandăm să spălați acest filtru de fiecare dată când se murdărește.

product

E 210B

s-bag® Ultra Long Performance asigură aspiratorului performanțe de curățare optime, cu putere mare de aspirare pe întreaga durată de viață a sacului de praf. Performanţele acestui tip de sac au fost testate și aprobate de către institutul independent de testare TÜV Rheinland Group.

product

ZE067

Cu peria Aeropro ™ 3-în-1 sunteţi întotdeauna bine pregătiți pentru orice fel de aspirare. Optaţi ușor între o perie, o duză pentru spații înguste sau o perie pentru tapițerie ori de câte ori aveți nevoie de ea și depozitarea se face în interiorul aspiratorului (ex aspiratoarele UltraOne), atunci când ați terminat. Un instrument multi-funcțional, mereu la îndemână.

13 Produse
Sus