Electrolux vă prezintă cel mai silenţios aspirator din gama Electrolux. Cu aspiratorul UltraSilencer™ ZEN Allergy obţineţi o aspirare excelentă fără să îi deranjaţi pe cei din jur. Secretul constă în sistemul Silent Zen System™, care optimizează mişcarea aerului pentru o experienţă de aspirare silenţioasă.

Sac de praf S-bag™ anti-alergii

Sac de praf S-bag™ anti-alergii

Dacă suferiţi de alergii trebuie să ştiţi că aspiratorul UltraSilencer™ ZEN Allergy emite un aer curat şi proaspăt, mulţumită sacului său s-bags™ - special conceput împotriva alergiilor.

Duză AeroPro™ Parketto Pro pentru podele dure

Duză AeroPro™ Parketto Pro pentru podele dure

Curăţarea diferitelor tipuri de podele se face mai uşor ca niciodată. Acest aspirator are inclusă duza Duză AeroPro™ Parketto Pro - special concepută pentru aspirarea pardoselilor din lemn, a parchetului, gresiei sau a altor tipuri de podele dure.

Silent Zen System™ extra silenţios

Silent Zen System™ extra silenţios

Aspiraţi fără să deranjaţi pe cei din jur. Mulţumită imbunătăţirilor dezvoltate de inginerii noştri pentru sistemul Silent Zen System™, aspiratorul UltraSilencer™ ZEN a devenit mai performant - un tub silenţios şi o duză silenţioasă şi ultra eficientă.

Filtreaza dupaSterge tot
Tip

Culoare

Accesorii Extra

Nivel De Sunet

Aspirator UltraSilencer ZEN ZUSALLER58

Bucuraţi-vă de o curăţenie excelentă şi o locuinţă sănătoasă cu aspiratorul UltraSilencer™ ZEN Allergy, ce dispune de un sac de praf anti-alergii.
Citiţi mai mult
Sus
9 Produse
product

E203B

s-bag® anti-miros este un sac unic din material sintetic ce absoarbe mirosurile neplăcute care se dezvolta in interiorul aspiratorului. Dacă dețineți un animal de companie, veți aprecia acest material unic. De asemenea elimină în proporţie de 99% particulele de praf, polen şi alergeni.

product

UMP1

8 saci de praf S-bag Ultra Long Performance; sacul sintetic, cu o capacitate de 5 litri, care durează până la 80% mai mult decât sacii din hârtie. Acesta oferă aspiratorului putere de aspirare maximă pe întreaga durată de viață a sacului şi datotită filtrării excelente a materialul multistrat.

product

USK1

Tot ce aveţi nevoie pentru a întreţine noul aspirator UltraOne se găseşte într-un singur set: 4 saci de praf s-bag® Ultra Long Performance, un s-filter® Allergy Plus, un filtru motor și 4 plicuri odorizante s-FRESH pentru un parfum delicat de lămâie.

product

E206B

s-bag® Anti-Allergy este un sac sintetic de înaltă performanță, care a fost creat să răspundă nevoilor specifice ale persoanelor care sufera de alergii, și, în general de persoane care cer un nivel mai ridicat de igienă. Sacul s-bag® Hygiene Anti-Allergy a fost distins cu premiul ECARF.

product

E 201B

s-bag® CLASSIC LONG PERFORMANCE rezistă cu până la 50% mai mult decât un sac din hârtie obişnuit. Capacitate de filtrare mare: acest tip de sac filtrează până la 99% particule mici de 1 micron și vă ajută să eliminaţi din aer particule ca alergeni sau unele bacterii.

product

E 210B

s-bag® Ultra Long Performance asigură aspiratorului performanțe de curățare optime, cu putere mare de aspirare pe întreaga durată de viață a sacului de praf. Performanţele acestui tip de sac au fost testate și aprobate de către institutul independent de testare TÜV Rheinland Group.

product

ZE067

Cu peria Aeropro ™ 3-în-1 sunteţi întotdeauna bine pregătiți pentru orice fel de aspirare. Optaţi ușor între o perie, o duză pentru spații înguste sau o perie pentru tapițerie ori de câte ori aveți nevoie de ea și depozitarea se face în interiorul aspiratorului (ex aspiratoarele UltraOne), atunci când ați terminat. Un instrument multi-funcțional, mereu la îndemână.

9 Produse
Sus