UltraSilencer Origin aduce confortul şi liniştea în locuinţa dvs. Acest aspirator produce un nivel de zgomot extrem de redus de doar 61 dB şi încadrează în cea mai bună clasă energetică.

UltraSilencer - o generaţie nouă de aspiratoare cu mult mai silenţioase. O inovaţie patentată reprezentând o combinaţie între performanţe excelente de curăţare şi un zgomot extrem de redus, până la 61 decibeli - mai mic decât al unei conversaţii normale. Noua generaţie UltraSilencer aduce caracteristici premium cum ar fi cablu de 12m, tuburi telescopice, roţi moi şi sistemul performant AeroPro™ incluzând accesorii 3 în 1.

Aflaţi mai mult UltraSilencer

Promoţie aspiratoare Electrolux

Înregistraţi online aspiratorul achiziţionat în perioada promoţiei şi primiţi saci de aspirat pentru un an de zile.

Citiţi regulamentul

Beneficii

Silenţiozitate sporită graţie tehnologiei Silent Air Technology™

Silenţiozitate sporită graţie tehnologiei Silent Air Technology™

Daţi cu aspiratorul şi nu deranjaţi pe nimeni. Graţie noutăţilor tehnologice dezvoltate de inginerii noştri prin Silent Air Technology™, aspiratorul UltraSilencer are un furtun perfecţionat silenţios şi o duză AeroPro silenţioasă dar ultraeficientă.

Duză AeroPro™ Parketto Pro pentru aspirarea eficientă a podelelor dure

Duză AeroPro™ Parketto Pro pentru aspirarea eficientă a podelelor dure

Aspirarea diverselor tipuri de podele dure se face mai uşor ca niciodată. Modelul este dotat şi cu duza AeroPro™ Parketto Pro, pentru aspirarea podelelor din lemn, dale şi a podelelor cu crăpături. Astfel curăţare casei va deveni floare la ureche.

O aspirare perfectă cu debit de aer optimizat

O aspirare perfectă cu debit de aer optimizat

Capacitatea unui aspirator de a aspira cu eficacitate praf şi fibre nu depinde numai de puterea motorului. Am optimizat totodată debitul de aer pentru a asigura o aspirare puternică şi am proiectat duze inteligente care dau rezultate excelente pe orice suprafeţe.

Simplu de utilizat graţie construcţiei ergonomice şi razei de acţiune de 12 m

Simplu de utilizat graţie construcţiei ergonomice şi razei de acţiune de 12 m

Are greutate mică şi este simplu de manevrat în jurul mobilelor şi în zona colţurilor. Cu o rază de acţiune de 12 m astfel încât să nu mai schimbaţi prizele atât de frecvent. În plus acest aspirator UltraSilencer are butoane de comandă uşor de accesat, tub stabil din aluminiu şi roţi din cauciuc moale, făcând ca aspirarea să devină o plăcere.

Duză AeroPro™ Silent pentru o aspirare mai eficientă şi mai silenţioasă

Duză AeroPro™ Silent pentru o aspirare mai eficientă şi mai silenţioasă

Duza AeroPro silenţioasă vă garantează un nivel şi mai scăzut al zgomotului atunci când daţi cu aspiratorul. Graţie construcţiei aerodinamice a aspiratoarelor UltraSilencer şi duzei ce curăţă în profunzime, veţi beneficia de o aspirare eficientă şi puternică, dar fără nivel ridicat de zgomot.

Caracteristici

AeroPro 3-in-1

Peria mică are nu mai puţin de 3 funcţii.

Perie AeroPro Silent

Peria AeroPro Silent a fost proiectată ţinându-se cont liniştea pe care o dorim fiecare dintre noi şi în acelaşi timp să ofere rezultate excepţionale în curăţare. Pentru a vă ajuta să aspiraţi cu precizie, peria este dotată cu roţi moi, dublu pivotate.

Reglare manuală a puterii

Puterea de absorţie se poate regla manual, cu ajutorul butonului de control de pe aspirator.

Aspirator cu sac, utilizează sac de praf S-bag

S-bag ... este sacul de praf STANDARD. Este atât de simplu - doar ţineţi minte s-bag®

Sac s-bag clasic cu durată îndelungată de folosire

Sac s-bag clasic cu durată îndelungată de folosire

2 saci de praf

Un sac în interiorul aspiratorului şi unul extra

Indicator sac de praf plin

Display mic pe aspirator care indică atunci când este momentul pentru a schimba sacii de praf.

Hygiene Filter™ anti-mirosuri

Filtru Hygiene Filter™ pentru a absorbi mirosurile neplăcute.

Hygiene Filter™

Filtrarea eficientă contribuie la calitatea aerului curat din locuinţa dvs. Filtrul lavabil Hygiene Filter™reţine până şi cele mai mici particule de praf. Puteţi curăţa acest filtru şi să-l refolosiţi, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să cumpăraţi filtre aşa des.

Maner flexibil

Ultrasilencer Green are un maner flexibil pentru a imbunatatii manevrabilitatea

AeroPro, tuburi telescopice din aluminiu

Tuburi foarte usoare, din aluminiu, cu o sectiune larga ce asigur un flux de aer optim. Tuburile asigura o performanta execelenta si minimizeaza zgomotul in timpul aspirarii.

Duza AeroPro™ 3 in 1

Duza mică are nu mai puţin de trei funcţii. Este prevăzută cu perie, duză de spaţii înguste şi duză de tapiţerie - toate într-o unealtă îndemânatică.

Rază de acţiune 12 m

Raza de acţiune de 12 metri vă oferă posibilitatea de a ajunge în zone îndepărtate şi de a vă deplasa.

Protectie la scari

Asigura mai multa stabilitate si protectie in timpul aspirarii pe scari.

Rotile permit o deplasare usoara

Rotile moi permit o deplasare foarte usoara a aspiratorului. Tu decizi directia si el te urmeaza

AeroPro™, mâner clasic

Mâner subţire ce asigură circularea optimă şi silenţioasă a aerului cu reglare manuală a puterii.

Fanta integrata pentru parcare

Duza se parchează uşor atât în poziţie verticală cât şi orizontală.

Specificatii
Alţi indicatori
Specificatii pentru UltraSilencer ZUSORIGDB+
Filtru motor Filtru de motor standard
Filtru evacuare Hygiene Filter™ lavabil
Indicator filtru Nu
Dimensiune sac (l) 3,5
Derulator cablu Simplu
Indicator sac plin Mecanic
Tip sac s-bag clasic performanta de lunga durata
Telecomanda Nu
Cod de bare standard EAN 13
ProductTitle Aspirator
Dimensiuni
Specificatii pentru UltraSilencer ZUSORIGDB+
Inaltime (mm) 266
Latime (mm) 308
Adancime (mm) 402
Greutate neta (kg) 8.23
Nivel de zgomot (dB(A)) - (IEC 60704-3) 61
Design
Specificatii pentru UltraSilencer ZUSORIGDB+
Culoare Deep Blue
Tub/Tuburi Aeropro Telescopic
Accesorii integrate Fara
Perie AeroPro Silent
Putere
Specificatii pentru UltraSilencer ZUSORIGDB+
Putere maxima motor (W) 700
Performanţă
Specificatii pentru UltraSilencer ZUSORIGDB+
Raza de actiune (m) 12
13 Produse
product

Saci aspirator, s-bag® Anti-Odour E203B

s-bag® anti-miros este un sac unic din material sintetic ce absoarbe mirosurile neplăcute care se dezvolta in interiorul aspiratorului. Dacă dețineți un animal de companie, veți aprecia acest material unic. De asemenea elimină în proporţie de 99% particulele de praf, polen şi alergeni.

product

s-fresh™ Tropical Breeze Air Freshener for Vacuum Cleaner ESCO

s-fresh® are puterea să vă transporte pe o insulă tropicală în timp ce aspiraţi! Gama s-fresh® a fost concepută special pentru a vă oferi nu doar curăţenie, ci şi un parfum deosebit de fiecare dată când aspiraţi. Aceşti săculeţi s-fresh® sunt compatibili cu toate tipurile de aspiratoare.

product

Sac aspirator, s-bag® UltraMEGAPack - UMP1

8 saci de praf S-bag Ultra Long Performance; sacul sintetic, cu o capacitate de 5 litri, care durează până la 80% mai mult decât sacii din hârtie. Acesta oferă aspiratorului putere de aspirare maximă pe întreaga durată de viață a sacului şi datotită filtrării excelente a materialul multistrat.

product

Starter Kit UltraOne - USK1

Tot ce aveţi nevoie pentru a întreţine noul aspirator UltraOne se găseşte într-un singur set: 4 saci de praf s-bag® Ultra Long Performance, un s-filter® Allergy Plus, un filtru motor și 4 plicuri odorizante s-FRESH pentru un parfum delicat de lămâie.

product

Saci aspirator s-bag® Hygiene Anti-Allergy E206B

s-bag® Anti-Allergy este un sac sintetic de înaltă performanță, care a fost creat să răspundă nevoilor specifice ale persoanelor care sufera de alergii, și, în general de persoane care cer un nivel mai ridicat de igienă. Sacul s-bag® Hygiene Anti-Allergy a fost distins cu premiul ECARF.

product

s-fresh™ Crispy Bamboo Air Freshener for Vacuum Cleaner ESBA

Miros de bamboo proaspăt în timp ce aspiraţi? Nimic mai simplu! Gama s-fresh® a fost concepută special pentru a vă oferi nu doar curăţenie, ci şi un parfum deosebit de fiecare dată când aspiraţi. Aceşti săculeţi s-fresh® sunt compatibili cu toate tipurile de aspiratoare.

product

s-fresh™ Citrus Burst Air Freshener for Vacuum Cleaner ESMA

O explozie de arome de citrice vă aşteaptă în timp ce aspiraţi! Gama s-fresh® a fost concepută special pentru a vă oferi nu doar curăţenie, ci şi un parfum deosebit de fiecare dată când aspiraţi. Aceşti săculeţi s-fresh® sunt compatibili cu toate tipurile de aspiratoare.

product

Saci aspirator s-bag® E 201B

s-bag® CLASSIC LONG PERFORMANCE rezistă cu până la 50% mai mult decât un sac din hârtie obişnuit. Capacitate de filtrare mare: acest tip de sac filtrează până la 99% particule mici de 1 micron și vă ajută să eliminaţi din aer particule ca alergeni sau unele bacterii.

product

Filtru aspirator - EFS1W

Filtrul Alergie Plus reţine chiar și cele mai fine particule de exemplu, polen, spori de mucegai, acarieni si alergeni. Filtrul Alergie Plus ajută la reducerea de reacții alergice. Pentru a asigura performanța aspiratorului, vă recomandăm să spălați acest filtru de fiecare dată când se murdărește.

product

Saci aspirator s-bag® E 210B

s-bag® Ultra Long Performance asigură aspiratorului performanțe de curățare optime, cu putere mare de aspirare pe întreaga durată de viață a sacului de praf. Performanţele acestui tip de sac au fost testate și aprobate de către institutul independent de testare TÜV Rheinland Group.

product

AeroPro™ 3 in 1 Multi Purpose Tool ZE067

Cu peria Aeropro ™ 3-în-1 sunteţi întotdeauna bine pregătiți pentru orice fel de aspirare. Optaţi ușor între o perie, o duză pentru spații înguste sau o perie pentru tapițerie ori de câte ori aveți nevoie de ea și depozitarea se face în interiorul aspiratorului (ex aspiratoarele UltraOne), atunci când ați terminat. Un instrument multi-funcțional, mereu la îndemână.

13 Produse
Sus
Suport produse

Manualul utilizatorului

Aici puteţi descărca manualul pentru produsul dumneavoastră. Descărcare PDF

Inregistrați-vă produsul

Inregistraţi-vă produsul pentru a fi la curent cu cele mai noi informaţii referitoare la produsele noastre.

Înregistrați-vă produsul acum

Contactați-ne

Contactaţi serviciul nostru de Relaţii cu Clienţii telefonic sau prin email. Vedeți alte detalii de contact

Garanție

Când vindem produse clienţilor din Romania respectăm legile care se aplică pentru consumatorii români.

Mai multe despre garanție

Sfaturi pentru cumpărare

Aflaţi care sunt caracteristicile pe care trebuie să le urmăriţi atunci când alegeţi un aparat electrocasnic.

Găsiţi sfaturi pentru fiecare categorie de produse