UltraSilencer - o generaţie nouă de aspiratoare cu mult mai silenţioase. O inovaţie patentată reprezentând o combinaţie între performanţe excelente de curăţare şi un zgomot extrem de redus, până la 61 decibeli - mai mic decât al unei conversaţii normale. Noua generaţie UltraSilencer aduce caracteristici premium cum ar fi cablu de 12m, tuburi telescopice, roţi moi şi sistemul performant AeroPro™ incluzând accesorii 3 în 1.

Silenţiozitate sporită graţie tehnologiei Silent Air Technology™

Silenţiozitate sporită graţie tehnologiei Silent Air Technology™

Daţi cu aspiratorul şi nu deranjaţi pe nimeni. Graţie noutăţilor tehnologice dezvoltate de inginerii noştri prin Silent Air Technology™, aspiratorul UltraSilencer are un furtun perfecţionat silenţios şi o duză AeroPro silenţioasă dar ultraeficientă.

Duză AeroPro™ Parketto Pro pentru aspirarea eficientă a podelelor dure

Duză AeroPro™ Parketto Pro pentru aspirarea eficientă a podelelor dure

Aspirarea diverselor tipuri de podele dure se face mai uşor ca niciodată. Modelul este dotat şi cu duza AeroPro™ Parketto Pro, pentru aspirarea podelelor din lemn, dale şi a podelelor cu crăpături. Astfel curăţare casei va deveni floare la ureche.

O aspirare perfectă cu debit de aer optimizat

O aspirare perfectă cu debit de aer optimizat

Capacitatea unui aspirator de a aspira cu eficacitate praf şi fibre nu depinde numai de puterea motorului. Am optimizat totodată debitul de aer pentru a asigura o aspirare puternică şi am proiectat duze inteligente care dau rezultate excelente pe orice suprafeţe.

Filtreaza dupaSterge tot
Tip

Culoare

Accesorii Extra

Nivel De Sunet

Aspirator UltraSilencer ZUSORIGDB+

UltraSilencer Origin aduce confortul şi liniştea în locuinţa dvs. Acest aspirator produce un nivel de zgomot extrem de redus de doar 61 dB şi încadrează în cea mai bună clasă energetică.
Citiţi mai mult

Aspirator UltraSilencer ZUSDELUXE+

UltraSilencer Deluxe este conceput pentru utilizatorii care nu doresc să facă nicio concesie. Acest aspirator este extrem de silenţios, producând un nivel de zgomot de 61 dB. Aspiratorul include comenzi pe mâner, afişaj digital pentru alerte, duză AeroPro™ Parketto Pro pentru podele dure şi duză AeroPro™ Silent pentru o aspirare eficientă şi foarte silenţioasă. În plus se încadrează în cea mai bună clasă energetică.
Citiţi mai mult
Sus
7 Produse
product

E203B

s-bag® anti-miros este un sac unic din material sintetic ce absoarbe mirosurile neplăcute care se dezvolta in interiorul aspiratorului. Dacă dețineți un animal de companie, veți aprecia acest material unic. De asemenea elimină în proporţie de 99% particulele de praf, polen şi alergeni.

product

UMP1

8 saci de praf S-bag Ultra Long Performance; sacul sintetic, cu o capacitate de 5 litri, care durează până la 80% mai mult decât sacii din hârtie. Acesta oferă aspiratorului putere de aspirare maximă pe întreaga durată de viață a sacului şi datotită filtrării excelente a materialul multistrat.

product

USK1

De tot ce ai nevoie pentru a menține noul aspirator UltraOne s-au adunat într-un singur set: 4 saci de praf s-bag® Ultra Long Performance, un s-filter® Allergy Plus, un filtru motor și 4 plicuri odorizante s-FRESH pentru a elibera un parfum delicat de lămâie.

product

E206B

s-bag® Anti-Allergy este un sac sintetic de înaltă performanță, care a fost creat să răspundă nevoilor specifice ale persoanelor care sufera de alergii, și, în general de persoane care cer un nivel mai ridicat de igienă. Sacul s-bag® Hygiene Anti-Allergy a fost distins cu premiul ECARF.

product

E 201B

s-bag® CLASSIC LONG PERFORMANCE rezistă cu până la 50% mai mult decât un sac din hârtie obişnuit. Capacitate de filtrare mare: acest tip de sac filtrează până la 99% particule mici de 1 micron și vă ajută să eliminaţi din aer particule ca alergeni sau unele bacterii.

product

EFS1W

Filtrul Alergie Plus reţine chiar și cele mai fine particule de exemplu, polen, spori de mucegai, acarieni si alergeni. Filtrul Alergie Plus ajută la reducerea de reacții alergice. Pentru a asigura performanța aspiratorului, vă recomandăm să spălați acest filtru de fiecare dată când se murdărește.

product

E 210B

s-bag® Ultra Long Performance asigură aspiratorului performanțe de curățare optime, cu putere mare de aspirare pe întreaga durată de viață a sacului de praf. Performanţele acestui tip de sac au fost testate și aprobate de către institutul independent de testare TÜV Rheinland Group.

7 Produse
Sus