Aspirator fără fir cu putere mare de aspirare. Noul aspirator UltraPower este la fel de puternic precum un aspirator cu fir, iar conform unor teste independente s-a dovedit că aspiră mai bine ca unul standard. În plus este uşor de manevrat şi puteţi dispune de un timp îndelungat de funcţionare mulţumită bateriei care poate fi schimbată.

Duză PerformancePro™

Duză PerformancePro™

Aspiratorul Ultrapower atinge o putere de aspirare remarcabilă graţie duzei proiectate aerodinamic PerformancePro™ şi noului ventilator cu motor inovator. De aceea are performanţe excelente atât pe pardoseli dure cât şi pe covoare. Puterea de aspiraţie împreună cu un timp de funcţionare extrem de îndelungat vă permit să aspiraţi în toată casa cu o singură încărcare.

Baterie TurboPower pe bază de litiu cu durată de utilizare îndelungată

Baterie TurboPower pe bază de litiu cu durată de utilizare îndelungată

Mai multă putere pentru un timp mai îndelungat, cu bateria de înaltă performanţă TurboPower pe bază de litiu care durează de două ori mai mult decât cea pe bază de nichel şi este mai uşoară şi mai simplu de utilizat. Uşor de schimbat şi cu încărcare rapidă, bateria durează până la 50 de minute de utilizare fiind dotată cu un indicator care semnalează când trebuie încărcată.

Manevrabilitate EasySteer™ la 180°

Manevrabilitate EasySteer™ la 180°

Manevrabilitatea EasySteer™ la 180°, designul ergonomic, duza rafinată şi roţile mari din spate vă aduc flexibilitate la aspirare şi o răsucire şi deplasare uşoară pe toate pardoselile. Cele două trepte de putere vă permit adaptarea aspirării pe diferite suprafeţe iar după curăţare nu este nevoie decât să puneţi aspiratorul la loc în suportul de încărcare.

Filtreaza dupaSterge tot
Tip

Funcţie Brush Roll Clean

Culoare


Tensiune (V)

Aspirator vertical UltraPower ZB5020


Citiţi mai mult

Aspirator vertical UltraPower ZB5022


Citiţi mai mult
Sus