Saci aspirator si accesorii

Filtreaza dupaSterge tot
Tip


36 Produse Compare products: 0

Saci aspirator, s-bag® Anti-Odour E203B

s-bag® anti-miros este un sac unic din material sintetic ce absoarbe mirosurile neplăcute care se dezvolta in interiorul aspiratorului. Dacă dețineți un animal de companie, veți aprecia acest material unic. De asemenea elimină în proporţie de 99% particulele de praf, polen şi alergeni.
Citiţi mai mult

Saci aspirator s-bag® Hygiene Anti-Allergy E206B

s-bag® Anti-Allergy este un sac sintetic de înaltă performanță, care a fost creat să răspundă nevoilor specifice ale persoanelor care sufera de alergii, și, în general de persoane care cer un nivel mai ridicat de igienă. Sacul s-bag® Hygiene Anti-Allergy a fost distins cu premiul ECARF.
Citiţi mai mult

Saci aspirator, sintetici - ES53

Sacii de calitate superioară, au fost proiectaţi special pentru a se potrivi aspiratoarelor CE Power de la Electrolux și totodată pentru a asigura cea mai buna performanţă. Sacii de praf sintetici durează mai mult decât sacii obişnuiţi din hârtie. Aceştia au o capacitate mai mare, sunt mai rezistenţi şi oferă o filtrare mai bună. Acest pachet include 4 saci sintetici şi un microfltru de tăiat.
Citiţi mai mult

Saci aspirator s-bag® E 201B

s-bag® CLASSIC LONG PERFORMANCE rezistă cu până la 50% mai mult decât un sac din hârtie obişnuit. Capacitate de filtrare mare: acest tip de sac filtrează până la 99% particule mici de 1 micron și vă ajută să eliminaţi din aer particule ca alergeni sau unele bacterii.
Citiţi mai mult

Sac aspirator, s-bag® CLASSIC E200B

s-bag® CLASSIC - un sac din hârtie, de calitate superioară. Capacitatea de filtrare mare filtrează mai mult de 95% din praf și particule, făcând acest sac mai eficient decât unul obișnuit, din hârtie .
Citiţi mai mult

Sac aspirator, s-bag ® - E200M

E200M conţine 15 saci de praf s-bag® Classic. S-bag® Clasic este un sac de praf din hârtie de înaltă calitate, care filtrează mai mult de 95% din particule de praf, făcându-l mai eficient decât un sac de praf din hârtie obișnuit.
Citiţi mai mult

Saci aspirator - E51N

Saci de înaltă calitate, au fost proiectaţi special pentru a se potrivi aspiratorului XIO. Materialul de calitate oferă un flux de aer puternic și cu o putere mare de aspirare, precum și un nivel ridicat de filtrare și reținere maximă a prafului aspirat.
Citiţi mai mult

Saci aspirator ES100

Sacii de calitate superioară, au fost proiectaţi special pentru a se potrivi aspiratoarelor PRO Z950, Z951, UZ920 ... 930 / S și totodată pentru a asigura cea mai buna performanţă. Sacii de praf sintetici durează mai mult decât sacii obişnuiţi din hârtie. Aceştia au o capacitate mai mare, sunt mai rezistenţi şi oferă o filtrare mai bună. Acest pachet include 10 saci sintetici.
Citiţi mai mult

Saci aspirator s-bag® E 210B

s-bag® Ultra Long Performance asigură aspiratorului performanțe de curățare optime, cu putere mare de aspirare pe întreaga durată de viață a sacului de praf. Performanţele acestui tip de sac au fost testate și aprobate de către institutul independent de testare TÜV Rheinland Group.
Citiţi mai mult

Sac aspirator, s-bag® UltraMEGAPack - UMP1

8 saci de praf S-bag Ultra Long Performance; sacul sintetic, cu o capacitate de 5 litri, care durează până la 80% mai mult decât sacii din hârtie. Acesta oferă aspiratorului putere de aspirare maximă pe întreaga durată de viață a sacului şi datotită filtrării excelente a materialul multistrat.
Citiţi mai mult

USK11

Datorită acestui kit, ai tot ce ai nevoie pentru a actualiza și menține noul aspirator Ultraflex. Acest starter kit conține un filtru de praf fin, lavabil, un filtru Hygiene lavabil si 4 plicuri s-FRESH parfum de bambus pentru a umple casa ta cu parfumul racoritor în timp ce aspiri.
Citiţi mai mult

Starter Kit UltraSilencer - USK9

Tot ce aveţi nevoie pentru a întreţine noul aspirator UltraSilencer găsiţi într-un singur set: 4 saci s-bag® Classic, filtrul lavabil Allergy Plus™, un filtru motor şi 4 plicuri s-FRESH ambient floral cu un parfum delicat.
Citiţi mai mult

Starter Kit UltraOne - USK1

De tot ce ai nevoie pentru a menține noul aspirator UltraOne s-au adunat într-un singur set: 4 saci de praf s-bag® Ultra Long Performance, un s-filter® Allergy Plus, un filtru motor și 4 plicuri odorizante s-FRESH pentru a elibera un parfum delicat de lămâie.
Citiţi mai mult

Filtru aspirator EF1

Electrolux a creat special filtre de înaltă calitate, pentru a proteja motorul aspiratorului de particulele de praf. Gradul ridicat de filtrare, prevede aspiratorul cu flux de aer puternic și putere mare de aspirare, precum și un nivel ridicat de filtrare și reținere maximă de praf.
Citiţi mai mult

Kit de filtre aspirator - EF95

Acest kit de filtre se potriveste aspiratoarelor ELECTROLUX: CycloneXL şi SuperCyclone. Electrolux a creat aceste filtre de înaltă calitate pentru a se potrivi aspiratoarelor fără sac menţionate și să mențină cea mai bună performanţă prin materialele folosite în realizarea filtrelor noastre autentice. Nivelul de filtrare și reținere maximă a particulelor de praf protejează motorul şi asigură calitatea aerului evacuat din aspirator. Pentru performanțe optime, toate filtrele trebuie să fie înlocuite de cel puțin două ori pe an sau când sunt vizibil murdare. Utilizarea altor filtre decât cele originale pot afecta negativ performanța aspiratorului dumneavoastră.
Citiţi mai mult

Filtru cilindric pentru aspirator - EF75B

Electrolux a proiectat special acest filtru pentru a menţine cea mai bună performanță a aspiratorului și pentru a-i asigura o durată lungă de folosinţă. Acest filtru asigură un flux de aer puternic și o putere de aspirare mare, precum și un nivel ridicat de filtrare și reținere maximă a particulelor de praf. Pentru a asigura performanța aspiratorul, vă recomandăm să curățați acest filtru regulat. Rotiți filtrul lavabil sub un jet de apă și lăsați-l să se usuce înainte de a-l introduce în aspirator.
Citiţi mai mult

Filtru aspirator EF17

Filtrul de evacuare este filtrul final prin care aerul aspirat trece înainte de a părăsi aspiratorul. Curățarea și înlocuirea filtrelor regulat vă asigură cea mai bună performanţă. Pentru multe dintre aspiratoarele Electrolux se poate face un upgrade cu un filtru lavabil, nivel mai ridicat de filtrare la evacuare și chiar să dureze mai mult. Caută referinţă pentru ESFW1.
Citiţi mai mult

Filtru aspirator EF55

ELECTROLUX a proiectat special acest filtru pentru a menţine cea mai bună performanță a aspiratorului și pentru a asigura o durată lungă de viață. Acest filtru asigură un flux de aer puternic și o putere de aspirare mare, precum și un nivel ridicat de filtrare și reținere maximă a particulelor de praf. Pentru a menține o performanță optimă, filtrele trebuie înlocuite cel puțin de două ori pe an sau când observați că sunt vizibil murdare. Utilizarea de filtre non originale poate afecta performanța aparatului. Pachetul conţine un microfiltru şi un filtru de motor ce poate fi tăiat la dimensiunea corespunzătoare.
Citiţi mai mult

Filtru aspirator - EFS1W

Filtrul Alergie Plus reţine chiar și cele mai fine particule de exemplu, polen, spori de mucegai, acarieni si alergeni. Filtrul Alergie Plus ajută la reducerea de reacții alergice. Pentru a asigura performanța aspiratorului, vă recomandăm să spălați acest filtru de fiecare dată când se murdărește.
Citiţi mai mult

Microfiltru aspirator - EF134

Microfiltru pentru aspiratoarele Sherpa ZANS710...ZANS750. Acest microfiltru filtrează până la 95% din particulele de praf mai mici de 1 micron.
Citiţi mai mult

Microfiltru aspirator EF2

Microfiltrul universal filtrează particulele de praf, oferind un aer mai curat şi mai sănătos. Pentru a menține performanța aspiratorului, acest filtru ar trebui să fie schimbat în mod regulat, de cel puțin două ori pe an sau când este vizibil murdar.Filtrul se decupează fie pentru a se potrivi cu liniile indicatoare imprimate direct pe microfiltru fie după forma celui vechi, pur și simplu.
Citiţi mai mult

Filtru pentru aspirator UltraFlex - EF129

Filtrul lavabil EF129 protejează motorul aspiratorului Ultraflex de particulele de praf fin. În scopul de a menține performanțele aspiratorului dumneavoastră, vă recomandăm să spălați filtrul cu regularitate.
Citiţi mai mult

Filtru aspirator - EF31

Electrolux a proiectat special acest filtru pentru a menţine cea mai bună performanță a aspiratorului și pentru a asigura o durată lungă de viață. Acest filtru asigură un flux de aer puternic și o putere de aspirare mare, precum și un nivel ridicat de filtrare și reținere maximă a particulelor de praf. Pentru a menține o performanță optimă, filtrele trebuie înlocuite cel puțin de două ori pe an sau când observați că sunt vizibil murdare. Utilizarea de filtre non originale poate afecta performanța aparatului.
Citiţi mai mult

Filtru aspirator - EFH12W

Un filtru care reţine chiar şi cele mai fine particule. Acest filtru purifică aerul, reducând riscul de reacţii alergice. Pentru a asigura performanţa aspiratorului, vă recomandăm să spălaţi aceast filtru de fiecare dată când este nevoie (se murdăreşte vizibil). Spălaţi filtrul sub un jet de apă şi lăsaţi-l să se usuce înainte de a-l introduce în aspirator.
Citiţi mai mult

Filtru aspirator EF54

Electrolux a creat special filtre de înaltă calitate, pentru a proteja motorul aspiratorului de particulele de praf. Utilizând pentru asiratoarele noastre saci şi filtre autentice, aspiratorul va avea o putere de aspirare mai mare, precum și un nivel ridicat de filtrare și reținere la maxim a prafului. Pentru performanțe optime, filtrele trebuie schimbate la fiecare a 5 golire a sacului sau recipientului de colectare a prafului. Toate filtrele trebuie înlocuite cel puțin de două ori pe an sau atunci când acestea devin vizibil murdare. Utilizarea filtrelor care nu sunt originale Electrolux poate afecta negativ performanțele aspiratorul. Acest pachet conține 2 bucati din versiunea originală a filtrului de motor universal, ce se poate tăia la dimensiunea corespunzătoare.
Citiţi mai mult

Microfiltru aspirator - EF75C

Acest microfiltru original este creat pentru aspiratorul ELECTROLUX Ergoeasy. Microfiltru în ramă cu un material ce filtrează la maxim particulele de praf până la evacuarea aerului aspirat. Pentru a asigura cea mai bună performanță a aspiratorului Ergoeasy, schimbați microfiltru cel puțin de două ori pe an sau când observați că este vizibil murdar. Utilizarea altor filtre decât cele originale poate afecta performanţele aspiratorului dumneavoastră.
Citiţi mai mult

Filtre aspirator T8 - EF139

Proiectat pentru aspiratoarele ELECTROLUX fără sac model T8, aceste filtre protejează motorul aspiratorului dumneavoastră de particulele de praf și le reține înainte de evacuare. Acest pachet conţine: filtrul de evacuare tip HygieneTM, un filtru burete și un filtru de motor.
Citiţi mai mult

Perie universala aspirator ZE010

Perie universală cu roţi, plăcuţe metalice pentru rezistenţă, include adaptor φ32 mm.
Citiţi mai mult

Perie aspirator, TurboBrush - ZE013.1

Peria Electrolux TurboBrush este special concepută pentru o curăţare profundă a covoarelor. Perie rotativă special concepută pentru a îndepărta chiar și în profunzime, printr-o acțiune de periere care nu vă distruge covorul sau suprafaţa aspirată. Această perie este compatibilă pentru toate aspiratoarele Electrolux cu diametrul tubului Ø 32-35 mm. Conţine: 1 perie TurboBrush şi un adaptor Ø 32 & 35mm.
Citiţi mai mult

Kit auto pentru curatare KIT09

Aspiratorul Electrolux va fi mai versatil cu ajutorul Auto Kit-ului. Acest kit oferă toate accesoriile de care aveții nevoie pentru a avea grijă de maşina dvs. Aceste instrumente vă vor ajuta să ajungeţi și să curăţaţi eficient pretutindeni în interiorul maşinii și în locuri greu accesibile (cum ar fi sub și între scaune). Puteţi aspira fibrele dificile din scaunele de maşină şi asigură o curăţare perfectă a pieselor din plastic şi parbrizelor.
Citiţi mai mult

Perie multifunctionala 3in1 - ZE063

Perie multifuncţională 3in1 - pentru toate suprafețele! Compatibilă cu toate aspiratoarele Electrolux este destinată aspirării spaţiilor înguste, tapiţeriilor şi pentru mobilier.
Citiţi mai mult

Suport parcare aspirator Energica - PSTAND1

Suport de parcare pentru aspiratoarele verticale Electrolux Energica.
Citiţi mai mult

Kit aspirator UltraPower - EF142

Acest kit pentru UltraPower este autentic, uşor de curăţat şi rezistent. Curățați-l cu o perie de fiecare dată când goliți recipientul de praf. Spălați-l la fiecare a 5-a golire a recipientului de praf. Clătiți piesele de filtrare cu grijă sub apă călduță, fără detergenți. Se agită pentru a îndepărta excesul de apă și se lasă să se usuce timp de minim 12 ore. Asigurați-vă că piesele de filtrare sunt complet uscate înainte de a le pune înapoi în aspirator.
Citiţi mai mult

Kit auto Ergorapido & Rapido KIT10

Accesoriile pentru maşină - "Car kit" de la Electrolux - oferă tot ce aveți nevoie pentru a avea grijă de maşina dvs. Aceste instrumente vă vor ajuta să ajungeţi și să curăţaţi eficient pretutindeni în interiorul maşinii și în locuri greu accesibile (cum ar fi sub și între scaune). Puteţi aspira fibrele dificile din scaunele de maşină şi asigură o curăţare perfectă a pieselor din plastic şi parbrizelelor.
Citiţi mai mult

EF144

Aceste filtre interioare sunt concepute special pentru modelele Ergorapido ZB 3 ... și & Rapido ZB 5 ..., ZB 61 .. seria vândută după luna martie 2014. Aceste filtre sunt ușor de curățat și rezistente: trageți arcul deasupra unui coş de gunoi pentru a curăţa şi elimina praful de pe filtru de fiecare dată când goliţi recipientul. Clătiţi-l la fiecare a 5-a golire a recipientului de praf, cu grijă sub apă călduță, fără detergenți. Se agită pentru a îndepărta excesul de apă și se lasă să se usuce timp de minim 12 ore. Asigurați-vă că piesele de filtrare sunt complet uscate înainte de a le pune înapoi în aspirator.
Citiţi mai mult

Filtre pentru aspirator Ergorapido - EF141

Destinat aspiratoarelor Ergorapido, aceste filtre protejează motorul aspiratorului de particulele de praf. Ele sunt ușor de curățat și rezistente. Cu toate acestea, dacă s-a deteriorat, va trebui să le înlocuiti, astfel aspiratorul poate avea fluxul de aer mai puternic și o putere de aspirare mare.
Citiţi mai mult
36 Produse Compare products: 0
Sus