Accesorii pentru gatit

Accesoriile potrivite fac toată diferența

Pornind de la expertiza noastră în domeniul electrocasnicelor, precum și colaborarea cu bucătarii profesioniști, am dezvoltat o gamă de accesorii pentru gătit, care să vă inspire cu adevărat în bucătărie.

Filtreaza dupaSterge tot
Tip
16 Produse Compare products: 0

Placa grill pt plite inductie INFI-GRILL

Infinite Plancha Grill pentru plitele cu inducție Electrolux vă permite să vă bucurați pe tot parcursul anului de fripturi perfecte, legume delicioase și fructe de mare preparate la grătar. Baza solidă din aluminiu, suprafața non-aderentă și funcția Bridge, ce permite acoperirea a două zone de gătit ce sunt unite intr-una singură, vă oferă posibilitatea de a prepara pe grătar chiar și meniuri generoase. Infinite Plancha Grill este ușor de curățat și poate fi folosit și în cuptor, la temperaturi de până la 200ºC. Dimensiuni: 24 x 46.5 cm
Citiţi mai mult

Set wok pt plite inductie INFI-WOK

Având un design stilat, setul Infinite Wok, conceput special pentru plitele cu inducție, vă permite să gătiți o varietate largă de mâncăruri și vă aduce inspirația în bucătărie. Bucurați-vă de toate avantajele preparării tradiționale la wok combinate cu beneficiile vitezei, eficienței energetice și controlului temperaturii oferite de tehnologia inducției. Inelul de suport permite aceleași mișcări naturale ca în cazul unui wok tradițional. Poate fi folosit și pentru a servi preparatele direct la masă.
Citiţi mai mult

Accesoriu pentru taitei (tagliatelle) ACCESSORYPTC

Fabricat din oțel inoxidabil, accesoriul pentru tăiat tagliatelle se montează rapid și ușor în partea din față a robotului Assistent. Accesoriul pentru tăiat tagliatelle vă permite să creați lungimea şi lăţimea dorită.
Citiţi mai mult

Accesoriu pentru tocat ACCESSORYMG

Accesoriul Assistent pentru tocat este ideal pentru a prepara chiftele de casă, burgeri și carne tocată pentru mezeluri. Rapid și ușor de atașat, introduceţi acest accesoriu pentru tocat, pur și simplu, în butucul de fixare pe partea din față a robotului de bucătărie Kitchen Assistent. Aveţi controlul calităţii ingredientelor.
Citiţi mai mult

Accesoriu Feliator & Razatoare ACCESSORYES

Accesoriul Assistent Express Feliator & Răzătoare vă ușurează munca în bucătărie. Trebuie doar să îl introduceţi în butucul de fixare, din partea din față, a robotului bucatarie Kitchen Assistent. Designul său vă permite să radeţi și să feliaţi direct într-un castron de servire. Iar cele patru dispozitive din oțel inoxidabil vă ajută să preparaţi alimentele în forme și dimensiuni diferite.
Citiţi mai mult

Spaghetti Cutter for Assistent ACCESSORYPSC

Recreaţi gustul autentic italian la dvs. acasă. Făcut din oţel inoxidabil rezistent, acest accesoriu pentru paste se cuplează foarte uşor în partea din faţă a robotului Kitchen Assistent. Pregătiţi-vă să gustaţi paste făcute ca la carte!
Citiţi mai mult

SBEB2

Bucuraţi-vă de smoothie-uri sănătoase împreună cu toată familia cu aceste două recipiente de 300 ml. Uşoare, accesibile şi sigure, pot fi luate oriunde: la serviciu, la şcoală, la grădiniţă sau la o plimbare prin parc. Sunt foarte rezistente şi nu reţin mirosurile.
Citiţi mai mult

Manusa din silicon E4KPGLO1

Această mănușă din silicon oferă protecție delicată și poate fi utilizată atât pentru mâna dreaptă, cât și pentru mâna stângă. Ridicați și mutați oale și tigăi fierbinți, evitând arsurile. Mănușa este utilizată de către bucătarii profesioniști, datorită flexibilității sale și proprietăților sale anti-alunecare. Poate fi spălată la mașina de spălat vase.
Citiţi mai mult

E9OOPT01

Tava perforată - specială pentru produse de patiserie, dimensiuni H x L x A : 1 x 46.5 x 38.5 cm.
Citiţi mai mult

E4OHTR11

Set ghidaje telescopice
Citiţi mai mult

Set vase din inox pentru gatire la abur PKKS8

Prepararea cu mâncării cu ajutorul aburului este o metodă de gătit sănătoasă şi rapidă, ce evidenţiază gustul şi textura ingredientelor pe care le folosiţi. Acest set din inox conţine vase de dimensiuni diferite, potrivite pentru fiecare tip de ingredient, de la peşte şi carne, la orez sau legume. Micile perforaţii permit aburului să circule, separând în acelaşi timp alimentele de apa în exces. Aceste recipiente au fost concepute pentru a fi utilizate in cuptoarele Electrolux cu abur şi pot fi spălate în maşina de spălat vase.
Citiţi mai mult

Set pungi pentru gatire Sous-vide E3OS

Acum puteți folosi tehnica sous vide de preparare a alimentelor, ce oferă mâncărurilor servite la restaurante un gust și o textură deosebite. Cu ajutorul acestui set de pungi vă veți putea asigura că preparatele Dvs își păstrează și își sporesc aromele naturale și, în același timp, își mențin toți nutrienții. Setul de pungi poate fi folosit atât de bucătari profesioniști, cât și de utilizatori casnici, la temperaturi de până la 120°C, pentru prepararea mâncării sau de până la 0°C pentru conservarea la congelator. Dimensiuni: 25 + 25 pungi per pachet, 2 mărimi - 30 x 20 cm și 35 x 25 cm. A fi folosite în cuptorul Electrolux SousVide, setând programul de gătire SousVide.
Citiţi mai mult

S.STEAMKIT

Vas special cu capac pentru cuptoarele cu abur, capacitate 5.5 l
Citiţi mai mult

Ceas-cronometru pentru bucatarie E4KTAT01

Un cronometru de 60 de minute, din inox, cu aspect satinat, ce va adăuga o notă stilată oricărei bucătării.
Citiţi mai mult

Folii protectoare pentru plita E4HPS001

Protejați-vă plita de alimentele vărsate și stropii produși în timpul gătirii. Această folie protectoare non-aderentă vă ajută să mențineți plita curată și face cu mult mai simplă curățarea ei. Utilizați o folie pătrată pentru fiecare arzător sau tăiați în forma dorită pentru arzătoarele de dimensiuni mai mari. Reutilizabile și compatibile cu mașina de spălat vase. Dimensiuni: 4 pătrate, max 27 cm x 27 cm
Citiţi mai mult

Set Piatra pentru pizza E9OHPS01

Secretul unei pizza delicioase constă în modul în care o coaceţi. Această piatră refractivă, cu un design special va da acea textură deosebită şi o notă de profesionalism autentic, mulţumită capacitaţii sale de a se încălzi rapid şi a menţine căldura. Este concepută să creeze acelaşi efect fie că o folosiţi într-un cuptor electric sau unul pe gaz. Kitul include o piatră şi o spatulă din lemn, care pot fi folosite şi pentru coacerea pâinii sau a aluaturi de patiserie. Dimensiuni: 33 cm x 38 cm.
Citiţi mai mult
16 Produse Compare products: 0
Sus