Accesorii Kitchen Assistent

Accesoriu pentru taitei (tagliatelle) ACCESSORYPTC

Fabricat din oțel inoxidabil, accesoriul pentru tăiat tagliatelle se montează rapid și ușor în partea din față a robotului Assistent. Accesoriul pentru tăiat tagliatelle vă permite să creați lungimea şi lăţimea dorită.
Citiţi mai mult

Accesoriu pentru tocat ACCESSORYMG

Accesoriul Assistent pentru tocat este ideal pentru a prepara chiftele de casă, burgeri și carne tocată pentru mezeluri. Rapid și ușor de atașat, introduceţi acest accesoriu pentru tocat, pur și simplu, în butucul de fixare pe partea din față a robotului de bucătărie Kitchen Assistent. Aveţi controlul calităţii ingredientelor.
Citiţi mai mult

Accesoriu Feliator & Razatoare ACCESSORYES

Accesoriul Assistent Express Feliator & Răzătoare vă ușurează munca în bucătărie. Trebuie doar să îl introduceţi în butucul de fixare, din partea din față, a robotului bucatarie Kitchen Assistent. Designul său vă permite să radeţi și să feliaţi direct într-un castron de servire. Iar cele patru dispozitive din oțel inoxidabil vă ajută să preparaţi alimentele în forme și dimensiuni diferite.
Citiţi mai mult

Accesoriu pentru paste ACCESSORYPR

Efectuarea pastelor proaspete nu a fost niciodată mai ușoară. După amestecare aluatului cu ajutorul robotului Assistent, se framanta si se rostogolesc în foi folosind rola pentru paste. Control de reglare a grosimii foii pentru variații infinite de paste, proaspete pentru lasagna, cannelloni etc.
Citiţi mai mult
Sus