Kituri

Filtreaza dupaSterge tot
TipSac aspirator, s-bag® UltraMEGAPack - UMP1

8 saci de praf S-bag Ultra Long Performance; sacul sintetic, cu o capacitate de 5 litri, care durează până la 80% mai mult decât sacii din hârtie. Acesta oferă aspiratorului putere de aspirare maximă pe întreaga durată de viață a sacului şi datotită filtrării excelente a materialul multistrat.
Citiţi mai mult

Starter Kit UltraOne - USK1

De tot ce ai nevoie pentru a menține noul aspirator UltraOne s-au adunat într-un singur set: 4 saci de praf s-bag® Ultra Long Performance, un s-filter® Allergy Plus, un filtru motor și 4 plicuri odorizante s-FRESH pentru a elibera un parfum delicat de lămâie.
Citiţi mai mult

USK11

Datorită acestui kit, ai tot ce ai nevoie pentru a actualiza și menține noul aspirator Ultraflex. Acest starter kit conține un filtru de praf fin, lavabil, un filtru Hygiene lavabil si 4 plicuri s-FRESH parfum de bambus pentru a umple casa ta cu parfumul racoritor în timp ce aspiri.
Citiţi mai mult

Starter Kit UltraSilencer - USK9

Tot ce aveţi nevoie pentru a întreţine noul aspirator UltraSilencer găsiţi într-un singur set: 4 saci s-bag® Classic, filtrul lavabil Allergy Plus™, un filtru motor şi 4 plicuri s-FRESH ambient floral cu un parfum delicat.
Citiţi mai mult

Kit intretinere masini de spalat vase E6DK4106

Kit de intreţinere pentru maşini de spălat vase (degresant, decalcifiant, sare, odorizant)
Citiţi mai mult

Kit intretinere plita E6HK2106

Cu ajutorul acestui kit complet de curățare pentru plitele vitroceramice și cu inducție, vă veți putea păstra plita ca nouă pentru mai mult timp. Setul include două sticle de cremă Vitrocare, o racletă ceramică pentru răzuirea reziduurilor arse fără a zgâria suprafața și o cârpă moale, lavabilă, cu o țesătură special creată pentru curățarea în profunzime și lustruire.
Citiţi mai mult

Kit intretinere cuptoare cu abur E6OK3106

Kit întreţinere pentru cuptoare electrice cu abur. Compus dintr-un spray special pentru cuptoarele cu abur, o soluţie premium pentru detartrare şi o lavetă.
Citiţi mai mult
Sus