Starter kit aspirator

Sac aspirator, s-bag® UltraMEGAPack - UMP1

8 saci de praf S-bag Ultra Long Performance; sacul sintetic, cu o capacitate de 5 litri, care durează până la 80% mai mult decât sacii din hârtie. Acesta oferă aspiratorului putere de aspirare maximă pe întreaga durată de viață a sacului şi datotită filtrării excelente a materialul multistrat.
Citiţi mai mult

Starter Kit UltraOne - USK1

De tot ce ai nevoie pentru a menține noul aspirator UltraOne s-au adunat într-un singur set: 4 saci de praf s-bag® Ultra Long Performance, un s-filter® Allergy Plus, un filtru motor și 4 plicuri odorizante s-FRESH pentru a elibera un parfum delicat de lămâie.
Citiţi mai mult

USK11

Datorită acestui kit, ai tot ce ai nevoie pentru a actualiza și menține noul aspirator Ultraflex. Acest starter kit conține un filtru de praf fin, lavabil, un filtru Hygiene lavabil si 4 plicuri s-FRESH parfum de bambus pentru a umple casa ta cu parfumul racoritor în timp ce aspiri.
Citiţi mai mult

Starter Kit UltraSilencer - USK9

Tot ce aveţi nevoie pentru a întreţine noul aspirator UltraSilencer găsiţi într-un singur set: 4 saci s-bag® Classic, filtrul lavabil Allergy Plus™, un filtru motor şi 4 plicuri s-FRESH ambient floral cu un parfum delicat.
Citiţi mai mult
Sus