Accesorii aspirator

Perie multifunctionala 3in1 - ZE063

Perie multifuncţională 3in1 - pentru toate suprafețele! Compatibilă cu toate aspiratoarele Electrolux este destinată aspirării spaţiilor înguste, tapiţeriilor şi pentru mobilier.
Citiţi mai mult

Perie universala aspirator ZE010

Perie universală cu roţi, plăcuţe metalice pentru rezistenţă, include adaptor φ32 mm.
Citiţi mai mult

Perie aspirator, TurboBrush - ZE013.1

Peria Electrolux TurboBrush este special concepută pentru o curăţare profundă a covoarelor. Perie rotativă special concepută pentru a îndepărta chiar și în profunzime, printr-o acțiune de periere care nu vă distruge covorul sau suprafaţa aspirată. Această perie este compatibilă pentru toate aspiratoarele Electrolux cu diametrul tubului Ø 32-35 mm. Conţine: 1 perie TurboBrush şi un adaptor Ø 32 & 35mm.
Citiţi mai mult

Kit auto pentru curatare KIT09

Aspiratorul Electrolux va fi mai versatil cu ajutorul Auto Kit-ului. Acest kit oferă toate accesoriile de care aveții nevoie pentru a avea grijă de maşina dvs. Aceste instrumente vă vor ajuta să ajungeţi și să curăţaţi eficient pretutindeni în interiorul maşinii și în locuri greu accesibile (cum ar fi sub și între scaune). Puteţi aspira fibrele dificile din scaunele de maşină şi asigură o curăţare perfectă a pieselor din plastic şi parbrizelor.
Citiţi mai mult

Suport parcare aspirator Energica - PSTAND1

Suport de parcare pentru aspiratoarele verticale Electrolux Energica.
Citiţi mai mult

KIT10B

Accesoriile pentru maşină - "Car kit" de la Electrolux - oferă tot ce aveți nevoie pentru a avea grijă de maşina dvs. Aceste instrumente vă vor ajuta să ajungeţi și să curăţaţi eficient pretutindeni în interiorul maşinii și în locuri greu accesibile (cum ar fi sub și între scaune). Puteţi aspira fibrele dificile din scaunele de maşină şi asigură o curăţare perfectă a pieselor din plastic şi parbrizelelor.
Citiţi mai mult

ZE064


Citiţi mai mult

ZE066


Citiţi mai mult
Sus