Filtre asprirator

14 Produse Compare products: 0

Filtru aspirator EF1

Electrolux a creat special filtre de înaltă calitate, pentru a proteja motorul aspiratorului de particulele de praf. Gradul ridicat de filtrare, prevede aspiratorul cu flux de aer puternic și putere mare de aspirare, precum și un nivel ridicat de filtrare și reținere maximă de praf.
Citiţi mai mult

Kit de filtre aspirator - EF95

Acest kit de filtre se potriveste aspiratoarelor ELECTROLUX: CycloneXL şi SuperCyclone. Electrolux a creat aceste filtre de înaltă calitate pentru a se potrivi aspiratoarelor fără sac menţionate și să mențină cea mai bună performanţă prin materialele folosite în realizarea filtrelor noastre autentice. Nivelul de filtrare și reținere maximă a particulelor de praf protejează motorul şi asigură calitatea aerului evacuat din aspirator. Pentru performanțe optime, toate filtrele trebuie să fie înlocuite de cel puțin două ori pe an sau când sunt vizibil murdare. Utilizarea altor filtre decât cele originale pot afecta negativ performanța aspiratorului dumneavoastră.
Citiţi mai mult

Filtru cilindric pentru aspirator - EF75B

Electrolux a proiectat special acest filtru pentru a menţine cea mai bună performanță a aspiratorului și pentru a-i asigura o durată lungă de folosinţă. Acest filtru asigură un flux de aer puternic și o putere de aspirare mare, precum și un nivel ridicat de filtrare și reținere maximă a particulelor de praf. Pentru a asigura performanța aspiratorul, vă recomandăm să curățați acest filtru regulat. Rotiți filtrul lavabil sub un jet de apă și lăsați-l să se usuce înainte de a-l introduce în aspirator.
Citiţi mai mult

Filtru aspirator EF17

Filtrul de evacuare este filtrul final prin care aerul aspirat trece înainte de a părăsi aspiratorul. Curățarea și înlocuirea filtrelor regulat vă asigură cea mai bună performanţă. Pentru multe dintre aspiratoarele Electrolux se poate face un upgrade cu un filtru lavabil, nivel mai ridicat de filtrare la evacuare și chiar să dureze mai mult. Caută referinţă pentru ESFW1.
Citiţi mai mult

Filtru aspirator EF55

ELECTROLUX a proiectat special acest filtru pentru a menţine cea mai bună performanță a aspiratorului și pentru a asigura o durată lungă de viață. Acest filtru asigură un flux de aer puternic și o putere de aspirare mare, precum și un nivel ridicat de filtrare și reținere maximă a particulelor de praf. Pentru a menține o performanță optimă, filtrele trebuie înlocuite cel puțin de două ori pe an sau când observați că sunt vizibil murdare. Utilizarea de filtre non originale poate afecta performanța aparatului. Pachetul conţine un microfiltru şi un filtru de motor ce poate fi tăiat la dimensiunea corespunzătoare.
Citiţi mai mult

Filtru aspirator - EFS1W

Filtrul Alergie Plus reţine chiar și cele mai fine particule de exemplu, polen, spori de mucegai, acarieni si alergeni. Filtrul Alergie Plus ajută la reducerea de reacții alergice. Pentru a asigura performanța aspiratorului, vă recomandăm să spălați acest filtru de fiecare dată când se murdărește.
Citiţi mai mult

Microfiltru aspirator - EF134

Microfiltru pentru aspiratoarele Sherpa ZANS710...ZANS750. Acest microfiltru filtrează până la 95% din particulele de praf mai mici de 1 micron.
Citiţi mai mult

Microfiltru aspirator EF2

Microfiltrul universal filtrează particulele de praf, oferind un aer mai curat şi mai sănătos. Pentru a menține performanța aspiratorului, acest filtru ar trebui să fie schimbat în mod regulat, de cel puțin două ori pe an sau când este vizibil murdar.Filtrul se decupează fie pentru a se potrivi cu liniile indicatoare imprimate direct pe microfiltru fie după forma celui vechi, pur și simplu.
Citiţi mai mult

Filtru pentru aspirator UltraFlex - EF129

Filtrul lavabil EF129 protejează motorul aspiratorului Ultraflex de particulele de praf fin. În scopul de a menține performanțele aspiratorului dumneavoastră, vă recomandăm să spălați filtrul cu regularitate.
Citiţi mai mult

Filtru aspirator - EFH12W

Un filtru care reţine chiar şi cele mai fine particule. Acest filtru purifică aerul, reducând riscul de reacţii alergice. Pentru a asigura performanţa aspiratorului, vă recomandăm să spălaţi aceast filtru de fiecare dată când este nevoie (se murdăreşte vizibil). Spălaţi filtrul sub un jet de apă şi lăsaţi-l să se usuce înainte de a-l introduce în aspirator.
Citiţi mai mult

Filtru aspirator EF54

Electrolux a creat special filtre de înaltă calitate, pentru a proteja motorul aspiratorului de particulele de praf. Utilizând pentru asiratoarele noastre saci şi filtre autentice, aspiratorul va avea o putere de aspirare mai mare, precum și un nivel ridicat de filtrare și reținere la maxim a prafului. Pentru performanțe optime, filtrele trebuie schimbate la fiecare a 5 golire a sacului sau recipientului de colectare a prafului. Toate filtrele trebuie înlocuite cel puțin de două ori pe an sau atunci când acestea devin vizibil murdare. Utilizarea filtrelor care nu sunt originale Electrolux poate afecta negativ performanțele aspiratorul. Acest pachet conține 2 bucati din versiunea originală a filtrului de motor universal, ce se poate tăia la dimensiunea corespunzătoare.
Citiţi mai mult

Microfiltru aspirator - EF75C

Acest microfiltru original este creat pentru aspiratorul ELECTROLUX Ergoeasy. Microfiltru în ramă cu un material ce filtrează la maxim particulele de praf până la evacuarea aerului aspirat. Pentru a asigura cea mai bună performanță a aspiratorului Ergoeasy, schimbați microfiltru cel puțin de două ori pe an sau când observați că este vizibil murdar. Utilizarea altor filtre decât cele originale poate afecta performanţele aspiratorului dumneavoastră.
Citiţi mai mult

Filtre aspirator T8 - EF139

Proiectat pentru aspiratoarele ELECTROLUX fără sac model T8, aceste filtre protejează motorul aspiratorului dumneavoastră de particulele de praf și le reține înainte de evacuare. Acest pachet conţine: filtrul de evacuare tip HygieneTM, un filtru burete și un filtru de motor.
Citiţi mai mult

Filtru aspirator - EF31

Electrolux a proiectat special acest filtru pentru a menţine cea mai bună performanță a aspiratorului și pentru a asigura o durată lungă de viață. Acest filtru asigură un flux de aer puternic și o putere de aspirare mare, precum și un nivel ridicat de filtrare și reținere maximă a particulelor de praf. Pentru a menține o performanță optimă, filtrele trebuie înlocuite cel puțin de două ori pe an sau când observați că sunt vizibil murdare. Utilizarea de filtre non originale poate afecta performanța aparatului.
Citiţi mai mult
14 Produse Compare products: 0
Sus