Electrocasnice mici

E o dimineață însorită de vineri. O ceașcă de cafea perfectă. O îmbrăţişare. Un zâmbet neașteptat. Să prinzi trenul chiar înaintea închiderii ușilor sau să găteşti împreună cu o persoană dragă … Sunt lucruri mici din viaţă. Aparatele noastre mici simplifică viaţa ta, încetul cu încetul.

  • Trezeşte-ţi apetitul pentru frumuseţe

    În perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2016, puteți achiziționa orice aspirator Ultra Power sau Ergorapido, orice robot Kitchen Assistent şi orice aparat electrocasnic din gama Expressionist aflat în promoție, iar în urma înregistrării achiziției veți primi o brăţară cu cristale Swarovski®.

    Aflaţi mai mult
expressionist collection

Expressionist Collection

Caracterizate printr-un aspect deosebit și eficiență desăvârșită, electrocanicele din gama Expressionist Collection nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie modernă. 

Aflați mai multe
blender Electrolux PowerMix

Inalt și arătos...

...și atât de silențios. Începeți-vă ziua cu un suc delicios sau un smoothie plin de vitamine. Blenderul Powermix este silențios și în același timp puternic și vă ajută să mențineți un stil de viață sănatos, pe termen lung.

accesorii kitchen assistent

Accesorii Kitchen Assistent

Un adevărat ajutor in bucătărie, robotul Kitchen Assistent poate fi utilizat acum și la tocatul cărnii, prepararea de paste și tagliatele sau ca feliator, mulțumită accesoriilor special concepute.

Descoperiți gama de accesorii