Accesorii pentru aparatele mici

Filtreaza dupaSterge tot
TipAccesoriu pentru taitei (tagliatelle) ACCESSORYPTC

Fabricat din oțel inoxidabil, accesoriul pentru tăiat tagliatelle se montează rapid și ușor în partea din față a robotului Assistent. Accesoriul pentru tăiat tagliatelle vă permite să creați lungimea şi lăţimea dorită.
Citiţi mai mult

Accesoriu pentru tocat ACCESSORYMG

Accesoriul Assistent pentru tocat este ideal pentru a prepara chiftele de casă, burgeri și carne tocată pentru mezeluri. Rapid și ușor de atașat, introduceţi acest accesoriu pentru tocat, pur și simplu, în butucul de fixare pe partea din față a robotului de bucătărie Kitchen Assistent. Aveţi controlul calităţii ingredientelor.
Citiţi mai mult

Accesoriu Feliator & Razatoare ACCESSORYES

Accesoriul Assistent Express Feliator & Răzătoare vă ușurează munca în bucătărie. Trebuie doar să îl introduceţi în butucul de fixare, din partea din față, a robotului bucatarie Kitchen Assistent. Designul său vă permite să radeţi și să feliaţi direct într-un castron de servire. Iar cele patru dispozitive din oțel inoxidabil vă ajută să preparaţi alimentele în forme și dimensiuni diferite.
Citiţi mai mult

Accesoriu pentru paste ACCESSORYPR

Efectuarea pastelor proaspete nu a fost niciodată mai ușoară. După amestecare aluatului cu ajutorul robotului Assistent, se framanta si se rostogolesc în foi folosind rola pentru paste. Control de reglare a grosimii foii pentru variații infinite de paste, proaspete pentru lasagna, cannelloni etc.
Citiţi mai mult

Recipient Sport blender SBEB1

Acum pentru dumneavoastră puteţi opta pentru un extra recipient aferent sport blender-ului Electrolux ESB2400. Piureurile sănătoase de acum pentru întreaga familie. Această sticlă suplimentară cu acces facil datorită capacului special, este realizat din Tritan co-poliester și este foarte rezistent, rezistent la impact, BPA free. Se poate spăla în mașina de spălat vase, rezistent la temperatură mare fără impregnare de miros sau gust. Finisajul va rămâne mereu lucios, fără pată.
Citiţi mai mult

Cartus anti-calcar EDC06

Conceput special pentru a menţine în stare excelentă staţia dumneavoastră de călcat cu aburi EDBS3350, cartuşul anti-calcar asigură abur complet şi previne reziduuri pe haine. În funcţie de apa folosită, cartuşul trebuie să fie schimbat în medie la fiecare 3 luni. Pachetul conţine 2 cartuşe.
Citiţi mai mult
Sus