Colecţia Expressionist a fost concepută din dorinţa de a aduce rezultate optime. Aparatele din această colecţie au un design fară cusur, butoane intuitive şi funcţii utile care vă vor uşura treburile în bucătărie.

Funcţie AUTO-START (24h)

Funcţie AUTO-START (24h)

Imaginați-vă că vă treziţi cu mirosul de cafea proaspătă în fiecare dimineață. Funcția Auto-Start permite programare în 24 de ore. Pur și simplu programați cafetiera, prin intermediul ecranului LCD HighContrast™, astfel încât să înceapă prepararea unei cafele aromate atunci când doriți.

Selector AromaStrength™

Selector AromaStrength™

Selectorul AromaStrength™ face ca ajustarea intensității cafelei dvs, să fie foarte ușor de realizat, prin simpla apăsare a unui buton. Alegeți o ceașcă cu o aromă şi tărie puternică pentru o dimineață ocupată sau o aromă, respectiv tărie mai usoară pentru o după-amiază lejeră.

Filtru de apă PureAdvantage™

Filtru de apă PureAdvantage™

Cafetierele Electrolux sunt dotate cu un sistem de filtrare a apei încorporat pentru a oferi cafelei o aromă și un gust mai bun. Filtrul de apă poate fi înlocuit şi vă asigură de o cafea proaspătă, cu gust placut şi în anii care vor urma.

Filtreaza dupaSterge tot
Tip Aparat Cafea

Capacitate Cană

Culoare

Cafetiera Expressionist Collection EKF7800

Această cafetieră face parte din colecția Expressionist. Este dotată cu o funcție de selectare a aromei, respectiv tăriei, afisaj LCD, filtru PureAdvantage și un timer programabil ce vă permite să setați pornirea cafetierei în intervalul a 24h.
Citiţi mai mult
Sus
2 Produse
product

EPAF6

PureAdvantage™ Filtrul de apă pentru cafetierele Electrolux din gama Expressionist şi Creative Collection este un filtru de carbon pur. Acestae îmbunătățește gustul cafelei prin eliminarea clorului (gust şi miros). Dezvoltat să se potrivească perfect în rezervorul de apă. Acest pachet conține 6 filtre de carbon.

product

EPAF3

PureAdvantage™ Filtrul de apă pentru cafetierele Electrolux din gama Expressionist şi Creative Collection este un filtru de carbon pur. Acestae îmbunătățește gustul cafelei prin eliminarea clorului(gust şi miros). Dezvoltat să se potrivească perfect în rezervorul de apă. Acest pachet conține 3 filtre de carbon.

2 Produse
Sus