Blendere si mixere

Smoothie-uri pentru toată familia

În perioada 15.09 - 31.12.2016 primiţi cadou 2 sticluţe de 0.3 L la achiziţia unui Sport Blender. Astfel, fiecare membru al familiei va avea propria sticluţă şi posibilitatea de a-şi prepara smoothie-ul preferat.

Mai multe despre promoţie
Filtreaza dupaSterge tot
Tip


Funcţii Extra
CuloarePutere

Expressionist Collection

Colecţia Expressionist a fost concepută din dorinţa de a aduce rezultate optime. Aparatele din această colecţie au un design fară cusur,...

Citiţi mai mult despre Expressionist Collection

  • Tehnologie TruFlow ® - cuţite învelite în titan
  • Motor puternic de 900W
  • ESB7300S
  • ESTM7500S

Blender Expressionist Collection ESB7300S

ESB7300S blenderul face parte din Colecția Expressionist. Cu un motor puternic şi vas de sticlă rezistent la fluctuații mari de temperatură, acest blender se va potrivi în orice bucătărie.
Citiţi mai mult

Mixer vertical Expressionist Collection ESTM7500S

Un mixer vertical cu performanțe deosebite și rezultate consecvente. Reproiectarea piciorului cât şi tehnologia TruFlow® a lamelor din titan permit o eficiență ridicată de mixare.
Citiţi mai mult

Sport blender ESB2500

Sport Blender poate fi luat oriunde cu dvs. Mixaţi ingredientele pentru un smoothie delicios şi luaţi-l cu dvs. Materialul de plastic Tritan face ca recipientul să fie rezistent la spargere şi lovituri. Sunt incluse 2 recipiente.
Citiţi mai mult

Blender ESB5400BK

Blender cu o capacitate de 1,5 litri şi cană triunghiulară de sticlă pentru cele mai bune rezultate. Sticla rezistentă permite să-l utilizaţi pentru o gustare rapidă şi sănătoasă; este ideal pentru prepararea de smoothie, frape şi cocktail-uri.
Citiţi mai mult

Mixer vertical ESTM1456

Mixer vertical cu design elegant şi o putere de 600W pentru rezulate fantastice la mixare. Cu două trepte de viteză pentru a obţine o supă cremă sau un smoothie pe gustul dvs. În plus acest mixer vine cu un pahar de 700 ml, un chopper şi un tel.
Citiţi mai mult

ESB9300

Blenderul ESB9300 din colecţia Masterpiece este conceput să zdrobească cele mai grele sarcini şi să transforme gătitul din povară în inspiraţie şi rezultate fără efort.
Citiţi mai mult

ESTM3400

Mixer vertical conceput pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor celor mai versatili bucătari: de la sosuri la piureuri, la nuci măcinate pentru prăjituri sau tocarea ingredientelor pentru diferite preparate.
Citiţi mai mult

ESTM3300

Mixer vertical cu design elegant pregătit pentru orice provocare în bucătărie datorită motorului de 600W, tocătorului, telului şi vasului mare.
Citiţi mai mult
Sus