Colecţia Expressionist a fost concepută din dorinţa de a aduce rezultate optime. Aparatele din această colecţie au un design fară cusur, butoane intuitive şi funcţii utile care vă vor uşura treburile în bucătărie.

Încălzeşte o cană de apă în 45 secunde

Încălzeşte o cană de apă în 45 secunde

Sistemul de încălzire puternic de 2400W încălzeşte o cană de apă în 45 secunde. Acum ceaiul dvs preferat va fi gata în mai puţin de un minut

Cană de 1,7 l

Cană de 1,7 l

Fierbătorul de apă din gama Expressionist are capacitatea de 1,7 l. Este ideal pentru a încălzi o cantitate mare de apă.

Deschideţi capacul cu o singură mână

Deschideţi capacul cu o singură mână

Butonul pentru deschidere uşoară este plasat confortabil, pe mânerul fierbătorului, astfel încât să puteţi face totul cu o singură mână.

Filtreaza dupaSterge tot
Tip Produse

Material

Culoare

Putere

Extra Funcţii

Fierbator apa Expressionist Collection EEWA7300

Fierbătorul de apă din colecţia Expressionist are o capacitate mare a cănii, de 1,7 l, ceea ce îl face potrivit pentru necesităţile dvs. din bucătărie. Iar sistemul puternic de încălzire, de 2400W permite încălzirea apei rapid.
Citiţi mai mult

Fierbator de apa Expressionist Collection EEWA7800

Bucuraţi-vă de viteza, uşurinţa în folosire şi posibilitatea de control a acestui fierbător de 1,7l. Este dotat cu funcţii precum: indicator în timp real a temperaturii, control digital a temperaturii, ecran LCD şi funcţie OneCup Turbo™.
Citiţi mai mult
Sus