Robot de bucătărie multifuncţional, vă ajută în pregătirea rețetei preferate. Performanță, opțiuni și accesorii pentru a îndeplini toate dorinţele. Pentru mai multe sarcini solicitante sunt disponibile accesoriile maşină de tocat cât şi răzătoare.

Exploraţi şi depăşiţi limitele gătitului. Noul robot de bucătărie Assistent™ a fost conceput pornind de la experienţa noastră cu bucătarii profesionişti, astfel că este dotat cu un motor de 1000 W şi are 10 trepte de viteză. Va fi ajutorul dumneavoastră în bucătărie.

Aflaţi mai mult Assistent

Beneficii

Puternic

Puternic

Gătiţi pentru o familie numeroasă sau doar o cină pentru prieteni? Oricând aveţi nevoie de o mână de ajutor, robotul Assistent™ de la Electrolux vă stă la dispoziţie cu un motor de 1000W, având capacitatea să făcă toată munca grea: să frământe aluatul, să mixeze cremele şi multe alte ingrediente, scăpându-vă de griji.

De încredere

De încredere

Puteţi să vă bazaţi pe robotul de bucătărie Assistent™ şi veţi obţine rezultate excepţionale de fiecare dată când pregătiţi o prăjitură delicioasă, băteţi albuşul pentru bezea sau preparaţi aluatul pentru o pâine proaspătă. Acest mixer multifunţional este realizat în întregime din metal, fiind rezistent şi vă va fi alături pentru mulţi ani de acum încolo.

Adaptabil

Adaptabil

Puteţi să setaţi robotul Assistent în fucţie de nevoile dvs. fie că pregătiţi mâncare pentru o singură persoană sau pentru o petrecere de 20 de persoane. Cele două boluri de dimensiuni diferite, împreună cu cele 10 setări de viteză vă dau posibilitatea de a controla totul foarte uşor.

Accesorii

Accesorii

Robotul Assistent EKM4000, disponibil în culoare roşie, vine echipat cu un cârling în formă de spirală, un tel şi un dispozitiv plat pentru a vă ajuta în munca dvs în bucătărie: să frământaţi aluatul până devine lipicios, să zdrobiţi cartofii în cel mai bun mod, să bateţi spuma de ou la mare viteză sau să amestecaţi uşor untul pentru creme. Indiferent ce vreţi să faceţi şi pentru câţi invitaţi, robotul Assistent va rezolva trebuirle pentru dvs.

S-ar putea sa te intereseze
Caracteristici

Cele 10 setări de turaţie vă asigură controlul desăvârşit

Cu un buton de comandă în 10 trepte, robotul vă permite să reglaţi turaţia de mixare şi vă oferă toate opţiunile de care aveţi nevoie pentru a controla cu uşurinţă orice operaţiune.

Adăugaţi strălucire gătitului dvs.

Fiecare robot Assistent este prevăzut cu LED integrat care iluminează bolul pentru a vă putea uşura gătitul şi a vedea exact ce pregătiţi.

Axul pentru accesorii vă asigură toate opţiunile

Axul pentru accesorii vă dă posibilitatea să extindeţi versatilitatea robotului prin fixarea unui procesor de salată, dispozitiv de tocat carne sau a unui dispozitiv de făcut paste făinoase.

Pregătiţi mâncarea cu uşurinţă graţie butonului iluminat

Butonul iluminat simplifică controlul robotului indiferent de lumina ambiantă pentru a vă putea concentra să pregătiţi mese memorabile pentru prieteni şi familie.

Specificatii
Dimensiuni
Specificatii pentru Assistent EKM4000
Inaltime (mm) 360
Latime (mm) 370
Adancime (mm) 210
Greutate neta (kg) 9.26
Lungime cablu alimentare 1
Alţi indicatori
Specificatii pentru Assistent EKM4000
Spatula -
Lame No
Butoane Pulse -
Siguranta necesara (A) 10
Cod de bare standard EAN 13
ProductTitle Robot bucatarie
Putere
Specificatii pentru Assistent EKM4000
Putere (W) 1000
Viteza minima functionare (rpm) 38
Viteza maxima functionare (rpm) 211
Design
Specificatii pentru Assistent EKM4000
Culoare Watermelon Red
Culori folosite ca accente Inox
4 Produse
product

Accesoriu pentru taitei (tagliatelle) ACCESSORYPTC

Fabricat din oțel inoxidabil, accesoriul pentru tăiat tagliatelle se montează rapid și ușor în partea din față a robotului Assistent. Accesoriul pentru tăiat tagliatelle vă permite să creați lungimea şi lăţimea dorită.

product

Accesoriu pentru tocat ACCESSORYMG

Accesoriul Assistent pentru tocat este ideal pentru a prepara chiftele de casă, burgeri și carne tocată pentru mezeluri. Rapid și ușor de atașat, introduceţi acest accesoriu pentru tocat, pur și simplu, în butucul de fixare pe partea din față a robotului de bucătărie Kitchen Assistent. Aveţi controlul calităţii ingredientelor.

product

Accesoriu Feliator & Razatoare ACCESSORYES

Accesoriul Assistent Express Feliator & Răzătoare vă ușurează munca în bucătărie. Trebuie doar să îl introduceţi în butucul de fixare, din partea din față, a robotului bucatarie Kitchen Assistent. Designul său vă permite să radeţi și să feliaţi direct într-un castron de servire. Iar cele patru dispozitive din oțel inoxidabil vă ajută să preparaţi alimentele în forme și dimensiuni diferite.

product

Spaghetti Cutter for Assistent ACCESSORYPSC

Recreaţi gustul autentic italian la dvs. acasă. Făcut din oţel inoxidabil rezistent, acest accesoriu pentru paste se cuplează foarte uşor în partea din faţă a robotului Kitchen Assistent. Pregătiţi-vă să gustaţi paste făcute ca la carte!

4 Produse
Sus
Suport produse

Manualul utilizatorului

Aici puteţi descărca manualul pentru produsul dumneavoastră. Descărcare PDF

Inregistrați-vă produsul

Inregistraţi-vă produsul pentru a fi la curent cu cele mai noi informaţii referitoare la produsele noastre.

Înregistrați-vă produsul acum

Contactați-ne

Contactaţi serviciul nostru de Relaţii cu Clienţii telefonic sau prin email. Vedeți alte detalii de contact

Garanție

Când vindem produse clienţilor din Romania respectăm legile care se aplică pentru consumatorii români.

Mai multe despre garanție

Sfaturi pentru cumpărare

Aflaţi care sunt caracteristicile pe care trebuie să le urmăriţi atunci când alegeţi un aparat electrocasnic.

Găsiţi sfaturi pentru fiecare categorie de produse