Exploraţi şi depăşiţi limitele gătitului. Noul robot de bucătărie Assistent™ a fost conceput pornind de la experienţa noastră cu bucătarii profesionişti, astfel că este dotat cu un motor de 1000 W şi are 10 trepte de viteză. Va fi ajutorul dumneavoastră în bucătărie.

Puternic

Puternic

Gătiţi pentru o familie numeroasă sau doar o cină pentru prieteni? Oricând aveţi nevoie de o mână de ajutor, robotul Assistent™ de la Electrolux vă stă la dispoziţie cu un motor de 1000W, având capacitatea să făcă toată munca grea: să frământe aluatul, să mixeze cremele şi multe alte ingrediente, scăpându-vă de griji.

De încredere

De încredere

Puteţi să vă bazaţi pe robotul de bucătărie Assistent™ şi veţi obţine rezultate excepţionale de fiecare dată când pregătiţi o prăjitură delicioasă, băteţi albuşul pentru bezea sau preparaţi aluatul pentru o pâine proaspătă. Acest mixer multifunţional este realizat în întregime din metal, fiind rezistent şi vă va fi alături pentru mulţi ani de acum încolo.

Adaptabil

Adaptabil

Puteţi să setaţi robotul Assistent în fucţie de nevoile dvs. fie că pregătiţi mâncare pentru o singură persoană sau pentru o petrecere de 20 de persoane. Cele două boluri de dimensiuni diferite, împreună cu cele 10 setări de viteză vă dau posibilitatea de a controla totul foarte uşor.

Filtreaza dupaSterge tot
Tip

Putere

Culoare


Robot bucatarie Assistent EKM4000

Robot de bucătărie multifuncţional, vă ajută în pregătirea rețetei preferate. Performanță, opțiuni și accesorii pentru a îndeplini toate dorinţele. Pentru mai multe sarcini solicitante sunt disponibile accesoriile maşină de tocat cât şi răzătoare.
Citiţi mai mult

Robot bucatarie Assistent EKM4600

Robotul de bucătărie Assistent, combină designul şi robusteţea. Împreună cu gama de accesorii opţionale, se transformă într-un adevărat robot multifuncţional în bucătăria dumneavoastră.
Citiţi mai mult
Sus
4 Produse
product

ACCESSORYPTC

Fabricat din oțel inoxidabil, accesoriul pentru tăiat tagliatelle se montează rapid și ușor în partea din față a robotului Assistent. Accesoriul pentru tăiat tagliatelle vă permite să creați lungimea şi lăţimea dorită.

product

ACCESSORYMG

Accesoriul Assistent pentru tocat este ideal pentru a prepara chiftele de casă, burgeri și carne tocată pentru mezeluri. Rapid și ușor de atașat, introduceţi acest accesoriu pentru tocat, pur și simplu, în butucul de fixare pe partea din față a robotului de bucătărie Kitchen Assistent. Aveţi controlul calităţii ingredientelor.

product

ACCESSORYES

Accesoriul Assistent Express Feliator & Răzătoare vă ușurează munca în bucătărie. Trebuie doar să îl introduceţi în butucul de fixare, din partea din față, a robotului bucatarie Kitchen Assistent. Designul său vă permite să radeţi și să feliaţi direct într-un castron de servire. Iar cele patru dispozitive din oțel inoxidabil vă ajută să preparaţi alimentele în forme și dimensiuni diferite.

product

ACCESSORYPSC

Recreaţi gustul autentic italian la dvs. acasă. Făcut din oţel inoxidabil rezistent, acest accesoriu pentru paste se cuplează foarte uşor în partea din faţă a robotului Kitchen Assistent. Pregătiţi-vă să gustaţi paste făcute ca la carte!

4 Produse
Sus