Colecția Expressionist a fost concepută pentru a aduce rezultate optime în bucătărie. Aparatele din această colecție au un design fără cusur, cu botoane intuitive și funcții care să garanteze reușita preparatelor dvs.

Timer Digital Vision ™

Timer Digital Vision ™

Nu este nevoie să ghiciți. Doar ridicați și verificați! Vedeți cât a mai rămas până este gata pâinea prăjită, chiar în secunde, pe un ecran mare ușor de citit. Prin utilizarea funcției Lift Check™ vă puteți verifica feliile de pâine prăjită, fără a perturba prăjirea. Reveniţi în zece secunde și cronometrul va începe de unde a rămas.

Sloturi extra-largi

Sloturi extra-largi

Capacitatea celor două sloturi extra-late a fost concepută pentru a putea face față cu brio atât feliilor groase de pâine, cât și chiflelor tăiate subțire. Toate acestea pentru o prăjire ușoară şi rapidă

Tavă firimituri.

Tavă firimituri.

Au trecut zilele în care răsturnați prăjitorul de pâine cu susul în jos și îl agitați pentru a scăpa de firimiturile rămase. Acest toaster vine cu o tavă de colectare a firimiturilor. Inteligent - pur și simplu o scoateți și o curățați.

Filtreaza dupaSterge tot
Culoare

Prajitor de paine Expressionist Collection EAT7800

Prăjitorul EAT7800 are un cronometru cu afișaj LCD care vă permite alegerea timpului de prăjire, chiar în secunde, pentru a obţine o rumenire perfectă. Acesta face parte din Colecția Expressionnist.
Citiţi mai mult
Sus