Bucătăria Electrolux

mancare pe bază de scoici cu lamaie

Care este cheia obţinerii aromelor minunate?

Caracatiţă cu salsa de vară arzătoare

Ingredientul secret

În căutarea secretului gustului minunat pe care să îl puteţi realiza la dvs. acasă, vă dezvăluim secrete pentru pregătirea ingredientelor, descoperim noi combinaţii de arome şi explorăm stiluri de gătit diverse. Totodată, vă vom împărtăşi tainele maeştrilor bucătari deţinători de stele Michelin, ale celor mai buni autori de literatură culinară şi ale pasionaţilor de gătit pe care i-am cunoscut la Festivalurile Gustului. Încercaţi-le şi dezlegaţi tainele gustului desăvârşit atunci când gătiţi.

Descoperiţi ingredientul secret

Acasă la un bucătar cu stea Michelin

Cel mai tânăr câştigător scoţian al unei stele Michelin, Tom Kitchin, şi soţia lui suedeză, Michaela, ne-au invitat în bucătăria lor de acasă. Folosind cele mai moderne aparate electrocasnice de la Electrolux, ne demonstrează cum putem obţine preparate cu un gust delicios şi arome surprinzătoare. La fel fac şi în restaurantul lor din Edinburgh - The Kitchin, unde, asemenea utilizează aparate Electrolux pentru a crea delicii culinare.

Aflaţi mai mult
Electrolux Secret Ingredient - Tom Kitchin - Kitchen

Friptură de vită în sânge

De ce să alegeţi un cuptor
cu abur?

Din ce în ce mai multe persoane aleg cuptoarele cu abur pentru bucătăriile de acasă. Însă de ce este mai bun un cuptor cu abur față de unul convențional? De la coacerea unei pâini și până la fripturile rumene și suculente, diferența făcută de abur este foarte clară. Bucătari șefi renumiți, bloggeri și bucătari amatori creativi au trecut la folosirea aburului și au descoperit noi gusturi și texturi. Acum, puteți face la fel.

Descoperiți cum vă ajută un cuptor cu abur

Primul frigider ce oferă flexibilitate în aranjarea compartimentelor de pe uşă

Depozitaţi alimentele proaspete pentru mai mult timp şi aşezaţi-le aşa cum doriţi, în compartimentele reglabile, de pe uşa frigiderului. Noul frigider FreshPlus cu sistem CustomFlex™ vă permite să mutaţi cutiile şi compartimentele pentru depozitare pentru a păstra mancarea, după cum vă place. Cu o gama largă de dimensiuni, dispuneţi de compartimente de care aveţi nevoie pentru toate tipurile de alimente - de la fructe la condimente - şi veţi folosi la maxim spaţiul de pe uşa frigiderului.

Vedeţi frigiderul CustomFlex™

prajituri

Noutăţi, sfaturi şi reţete cu newsletterul Electrolux

Înscrieţi-vă la newsletterul nostru pentru a fii primii care aflaţi noutaţile de la Electrolux. Fie că doriţi să fiţi la curent cu ultimele tehnologii în materie de gătit sau să găsiţi idei care să vă inspire pentru pregătirea unei mese festive sau reţete şi ingrediente secrete - le acoperim pe toate în articolele din newsletter.

Înregsitraţi-vă la newsletter


Cele mai noi produse Electrolux

Preparaţi de fiecare dată cel mai bun fel de mâncare

Cu ajutorul celui mai bun cuptor al nostru şi al programelor cu abur ale acestuia este uşor să obţineţi cele mai bune arome şi texturi pentru fiecare fel de mâncare, de la carne suculentă şi până la pâini crocante şi aurii. Cuptorul CombiSteam Pro vă ajută să atingeţi un alt nivel de calitate pentru mâncărurile dvs. preferate. Senzorul de umiditate asigură nivelul corect de abur astfel încât să vă puteţi relaxa şi impresiona pe dvs. înşivă dar şi pe prieteni.  

Aflaţi mai multe informaţii
Un bol de midii preparate la abur

Plita cu inducţie InfinitePure

Control precis sub atingerea dvs şi libertatea de a pune vase de orice tip sau mărime oriunde vreţi pe plita cu inducţie.

Vedeţi plita Infinite Pure

Maşina de spălat vase RealLife®

Toate vasele pot fi spălate perfect în maşina de spălat vase RealLife® - de la cratiţe mari şi tigăi, până la cele mai delicate pahare.

Descoperiţi RealLife®

Cuptorul cu abur Sous Vide

Cu ajutorul acestui cuptor cu abur Sous Vide puteţi prepara o friptură delicioasă, suculentă şi moale şi în acelaşi timp să păstraţi aromele şi substanţele nutritive.

Vedeţi cuptorul Sous Vide

 
Trimiteţi unui prieten

Trimite mai multor prieteni

Examinare e-mail Bună, Cred că v-ar putea interesa asta

Închidere