Cuptor cu abur de la Electrolux

Gustul excelent nu a fost niciodată obținut atât de ușor

Doar adăugați abur

De ce să alegeţi un cuptor cu abur?

Deoarece face ca mâncarea să aibă un gust și mai bun. Aveţi la dispoziţie tot ceea ce oferă un cuptor obişnuit, plus beneficiile suplimentare ale aburului. Indiferent dacă frigeţi carne sau coaceţi pâine, trebuie doar să adăugaţi puțin abur pentru a obţine preparate crocante la exterior şi pline de aromă la interior. Iată de ce un cuptor cu abur este cel mai bun:

 • Preparate mai gustoase
 • Alimente mai sănătoase
 • Simplu de folosit

Crocant, gustos şi sănătos

Cele mai bune cuptoare ușurează preparea unor mâncaruri gustoase. Cuptoarele cu abur de la Electrolux sunt exact ca niște cuptoare obișnuite, însă au opțiunea de gătit la abur. Pur și simplu, puteți adăuga abur la modul în care gătiți de obicei. Aburul funcționează în armonie cu căldura, pentru a continua să gătiți toate rețetele dumneavoastră preferate. Carnea este mai fragedă, iar pâinea crește mai mult și vă veți uimi oaspeții de fiecare dată. Folosind un cuptor cu abur, puteți găti delicat la temperaturi mai mici și într-un mod mult mai sănătos.Care este cel mai bun cuptor cu abur?

Cuptorul CombiSteam

 • Arome extraordinare cu un cuptor obişnuit
 • Funcţie standard de abur
 • Ideal pentru coacerea şi rumenirea preparatelor
Vedeţi CombiSteam

Cuptorul CombiSteam Deluxe

 • Mai multe posibilităţi pentru mai multe arome
 • Gătitul combinat cu căldură şi abur
 • Excelent, de la aperitive la desert
Vedeţi CombiSteam Deluxe

Cuptorul CombiSteam Pro

 • Gătitul adus pe noi culmi
 • Sistem profesional de căldură şi abur
 • Funcţie de gătire în vid pentru arome intense
Vedeţi CombiSteam Pro

Începeţi să gătiţi cu abur

O prăjitură gătită cu abur (dreapta) și una gătită fără abur (stânga)

Cum să coaceţi cel mai bine

Indiferent dacă coaceţi o prăjitură sau o pâine, doriţi să obţineţi o crustă adecvată la exterior, însă să vă bucuraţi de un aluat uşor şi pufos la interior. La un cuptor cu funcţii de abur, acest lucru este simplu. Vedeţi aici diferenţa dintre o pâine coaptă la abur în partea dreaptă şi una coaptă doar cu căldură tradiţională în partea stângă. Coacerea într-un cuptor cu abur vă oferă umiditatea suplimentară care asigură o creştere, gust şi textură mai bune, de fiecare dată.


Cum să gătiţi cea mai bună vită

Secretul gătirii ideale a cărnii este aburul. Pentru friptură de vită crocantă la exterior şi suculentă la interior, gătiţi la o temperatură redusă cu ajutorul aburului. Umiditatea suplimentară din cuptor menţine frăgezimea cărnii, în timp ce căldura va rumeni exteriorul. Acelaşi lucru este valabil şi pentru friptura de pui sau pulpa de miel, trebuie doar să adăugaţi puţin abur pentru a obţine rezultate excelente, de fiecare dată.

Vită fragedă cu rozmarin și usturoi

Cum să gătiţi în vid

Gătitul în vid este secretul bucătarilor şefi prin care obţin preparate fragede, pline de arome. Introduceţi alimentele într-o pungă sigilată în vid şi gătiţi delicat cu abur la o temperatură redusă. Este o reţetă simplă:

1. Curăţaţi, tăiaţi cubuleţe și condimentaţi alimentele
2. Sigilaţi totul într-o pungă vidată folosind aparatul de sigilare în vid 
3. Introduceţi punga în Cuptorul CombiSteam Pro şi selectaţi funcţia de gătire în vid;
4. Serviţi o senzaţie a gustului plină de frăgezime, cu arome intenseBucătarii șefi care folosesc aburul

Iubesc să gătesc la abur deoarece este foarte delicat.

Chef Jeremy Pang, London


Reţete pentru cuptorul cu abur


Găsiţi un cuptor cu abur

Experimentaţi gustul deplin

Cu sigla Sistem cu abur şi gust deplin, este simplu să recunoaşteţi care este cuptorul ideal pentru nevoile dumneavoastră.
Sistemul standard cu abur într-un singur punct vă ajută să alegeţi un cuptor pentru fripturi şi coaceri excelente.
Iar cu un cuptor cu două puncte, puteţi combina căldura tradiţională şi funcţiile avansate cu abur pentru mai multe combinaţii de gust.
Cuptorul profesional standard cu trei puncte este cel mai bun cuptor cu abur cu funcţii de gătit în vid pentru rezultate delicioase.


CombiSteam Pro

Experimentaţi arome uimitoare şi bucuraţi-vă de cel mai bun cuptor cu abur. Oferă trei moduri de gătit - căldură, abur şi combinat - asigurând flexibilitate pentru crearea unor preparate incredibile.

Descoperiţi CombiSteam Pro

Cum alegeţi cuptorul?

Învăţaţi cum să alegeţi cuptorul potrivit pentru dvs, din ghidul cu sfaturi pentru cumparare. Conţine sfaturi utile care vă ajută să înţegeţi informaţii de bază despre capacitate, modalitaţi de gătit, tipuri de cuptoare, etc

Sfaturi pentru alegerea cuptorului

Vase pentru gătire la abur

Fie că preparaţi carne, peşte sau legume, setul de vase pentru gătire la abur vă permite să obţineţi preparate sănatoase. Aburul circulă în interiorul mâncării, iar aceasta va fi gătită rapid, unifor şi işi va păstra valorile nutriţionale

Set de vase pentru gătire la abur

 
Trimiteţi unui prieten

Trimite mai multor prieteni

Examinare e-mail Bună, Cred că v-ar putea interesa asta

Închidere