Spălătorie

Femeie cu jeanși roşii preferaţi în diferite ţinute

Hainele dvs. preferate vor arăta bine

tot timpul

Maşina de spălat UltraCare Eco şi uscătorul de rufe DelicateCare într-o spălătorie Electroluxrie Electrolux


Cu toţii avem haine de care suntem îndrăgostiţi. Este vorba despre croielile lor avantajoase, culorilor vii şi ţesăturii fine din care sunt făcute. Pentru felul în care ne fac să ne simţim şi amintirile pe care ni le trezesc. Maşinile de spălat şi uscătoarele de rufe Electrolux au grijă de hainele dvs. preferate, chiar şi de cele mai delicate, astfel încât acestea să arate bine mai mult timp. Asta înseamnă că le puteţi purta de mai multe opri şi să vă simţiţi confortabil în ele de fiecare dată.


Îngrijirea îmbrăcămintei din lână

Descoperiţi sfaturile noastre despre îngrijirea ţesăturilor din lână astfel încât să vă menţineţi în cea mai bună stare, puloverul pufos preferat, an după an. Şi aflaţi cum poate Woolmark, principalul organism independent mondial în privinţa îngrijirii lânii, să vă dea încrederea că lânurile dvs. care se spală exclusiv manual vor fi în siguranţă.

Mai multe sfaturi despre îngrijirea ţesăturilor din lână
Mână atingând un pulover moale de lână, de culoare roz

Maşină de spălat îngustă de la Electrolux, într-o baie

Iubiţi-vă stilul, iubiţi-vă spaţiul

Colecţia compactă de la Electrolux este concepută să vă maximizeze spaţiul de locuit şi să vă puteţi întreţine îmbrăcămintea preferată fără a face compromisuri în materie de performanţă şi rezultate. Alcătuită din maşini de spălat super-înguste, modele cu încărcare verticală şi maşini de spălat cu uscător, colecţia oferă acelaşi standard înalt de îngrijire ca şi maşinile de dimensiuni obişnuite, chiar şi pentru ţesăturile delicate şi lânurile care se spală exclusiv manual, asigurându-vă totodată cu până la 50% mai mult spaţiu.

Mai multe despre colecţia compactă

Pompa eficientă de căldură permite uscătorului să usuce ţesăturile delicate la temperaturi scăzute. Iar noul filtru EcoFlow economiseşte energie, captând chiar şi cele mai mici scame şi fibre, pentru a asigurând un flux eficient. Sistemul OptiSense vă oferă siguranţa că nu veţi pierde energie extr-uscând hainele şi puteţi sta liniştit că hainele dvs. preferate sunt tratate cu cea mai mare grijă de care au nevoie.

De ce să alegeţi un uscător DelicateCare
panou de comanda uscator DelicateCare

masina de jucarie din lemn

Fiţi la curent cu noutăţile, sfaturile şi promoţiile Electrolux

Înscrieţi-vă la newsletterul nostru pentru a primi sfaturi despre îngrijirea ţesăturilor. Descoperiţi cum să menţineţi puloverul dvs preferat, moale şi pufos şi aflaţi informaţii despre cele mai noi produse ale noastre.Lasaţi-ne adresa dvs. de email şi noi vă vom trimite tot ce trebuie să ştiţi despre întreţinerea ţesăturilor şi cum să le faceţi să arate bine pentru un timp îndelungat.

Incrieţi-vă la newsletter


Cele mai noi electrocasnice pentru îngrijirea țesăturilor

Uscătorul DelicateCare
  • Usucă în siguranţă îmbrăcămintea de lână şi este la fel de delicat precum uscarea pe suprafaţă plană
  • Tratează cu grijă toate hainele dvs. şi se adaptează în funcţie de tipul de ţesătură
  • Uscare eficientă, la temperatură scăzută
Vedeţi produsul

Ținuta dvs. preferată poate fi acum uscată

Noile uscătoare de rufe DelicateCare garantează că ţesăturile nu vor intra la apă, nici chiar cele mai delicate ţesături din mătase sau lână.

Uscătoarele DelicateCare

Precizia 4SafetyTM


Călcare în siguranță și cu precizie pentru îmbrăcămintea dvs. preferată cu noul fier de călcat 4Safety care se oprește singur.

Fierul de călcat 4SafetyTM

Mână atingând o pereche de jeanşi roşii curaţi

Spălare flexibilă

Indiferent dacă încărcătura pe care o aveţi de spălat este mare sau mică, maşina de spălat FlexManager folosește timp, apă şi energie, doar cât este nevoie. În cuva încăpătoare intră până la 10 kg, sau 75 de articole de îmbrăcăminte. Plus că spălatul se va încadra întotdeauna în programul dvs. pentru că puteţi alege ora la care doriţi să fie gata.

Descoperiţi maşina de spălat FlexManager

Îngrijirea mătăsii

Urmaţi sfaturile noastre pentru menţinerea culorii, formei şi tuşeului mătăsii, îngrijind-o în timpul şi între spălări, inclusiv despre felul în care puteţi insufla o nouă viaţă ţesăturilor dvs. folosind aburul. În felul acesta mătăsurile dvs. preferate se vor păstra frumoase timp mai îndelungat

Explorați sfaturile noastre despre îngrijirea ţesăturilor din mătase
Ţesătură din mătase vălurită


Noutăți

Sfaturi pentru îngrijirea țesăturilor

Descoperiţi ghidul nostru de întreţinere a îmbrăcămintei pentru a putea să vă menţineţi frumoase hainele preferate timp mai îndelungat.

Exploraţi în continuare

Soluţii inteligente de depozitare

Accesoriile Electrolux vă oferă soluţii ingenioase pentru depozitarea unei maşini de spălat sau a unui uscător de rufe.

Vizitaţi secţiunea de Accesorii

Spaţiu de locuit compact şi modern

Formele şi stilurile spaţiilor noastre de locuit evoluează iar aparatele electrocasnice compacte oferă soluţii elegante pentru îngrijirea țesăturilor.

Descoperiţi mai multe

 
Trimiteţi unui prieten

Trimite mai multor prieteni

Examinare e-mail Bună, Cred că v-ar putea interesa asta

Închidere