Uscatoare de rufe

Filtreaza dupaSterge tot
Tip


Clasa De Energie Comunicata
Capacitate De Uscare
Tehnologie De Uscare


Caracteristici Speciale

Uscator rufe, 8 kg, pompa de caldura EDH3686GDE

Disponibil în culoarea

Uscator rufe de 8 kg cu tehnologie în condensare cu pompă de căldură EcoCare, LCD mediu, hublou transparent cu ramă argintie şi iluminare interioară, clasă de consum A+, certificat Woolmark Apparel Care, sistem de reglare automată Optisense şi sistem de filtrare EcoFlow.
Citiţi mai mult

Uscator de rufe, 8 kg, pompa de caldura EDH3488GDE

Disponibil în culoarea

Uscător de rufe cu pompă de căldură DelicateCare, în clasa de consum A++, capacitate 8 kg, cu motor inverter silenţios, sistem avansat de filtrare EcoFlow şi sistem automat Optisense de adaptare a timpului de uscare, omologat Woolmark Blue.
Citiţi mai mult

Uscator de rufe, 9 kg, pompa de caldura EDH3498RDE

Disponibil în culoarea

Uscător de rufe cu pompă de căldură DelicateCare, în clasa de consum A++, capacitate 9 kg, cu motor inverter silenţios, afişaj LCD DirectTouch cu text, sistem avansat de filtrare EcoFlow şi sistem automat Optisense de adaptare a timpului de uscare, omologat Woolmark Blue.
Citiţi mai mult

Uscator de rufe, 9 kg, pompa de caldura EDH3897SDE

Disponibil în culoarea

Uscător de rufe cu pompă de căldură DelicateCare Steam cu sistem cu abur şi programe speciale pentru împrospătare şi netezire, în clasa de consum A++, capacitate 9 kg, cu motor inverter silenţios, sistem avansat de filtrare EcoFlow şi sistem automat Optisense de adaptare a timpului de uscare, omologat Woolmark Blue.
Citiţi mai mult

EDH3988TDW

Disponibil în culoarea

Uscător de rufe cu pompă de căldură cu sistem DelicateCare şi excepţionala clasa de consum A+++, capacitate uscare de 8 kg, echipat cu motor inverter silenţios şi durabil, sistem avansat de filtrare EcoFlow şi sistem automat Optisense de adaptare a timpului de uscare, certificat Woolmark Blue pentru uscarea articolelor din lână.
Citiţi mai mult

Uscator rufe, 8 kg, tehn condensare EDC2086GW3

Disponibil în culoarea

Uscător de rufe cu tehnologie în condensare de 8 kg şi hublou transparent cu ramă argintie, certificat Woolmark Apparel Care. Usucă delicat la o temperatură scăzuta articolele din lână si mătase.
Citiţi mai mult

Uscator rufe, 7 kg, tehn condensare EDP2074GW3

Disponibil în culoarea

Uscator rufe de 7 kg cu tehnologie in condensare si adâncime de numai 54 cm , hublou transparent cu rama silver, ofera cu pana la 20 ore mai multa libertate de alegere a timpului de pornire cu ajutorului optiunii start intarziat.
Citiţi mai mult
Sus