Uscatoare de rufe

Filtreaza dupaSterge tot
Tip


Clasa De Energie Comunicata
Capacitate De Uscare

Tehnologie De Uscare


Caracteristici Speciale

Uscator rufe, 8 kg, pompa de caldura EDH3686GDE

Uscator rufe de 8 kg cu tehnologie în condensare cu pompă de căldură EcoCare, LCD mediu, hublou transparent cu ramă argintie şi iluminare interioară, clasă de consum A+, certificat Woolmark Apparel Care, sistem de reglare automată Optisense şi sistem de filtrare EcoFlow.
Citiţi mai mult

Uscator de rufe, 8 kg, pompa de caldura EDH3488GDE

Uscător de rufe cu pompă de căldură DelicateCare, în clasa de consum A++, capacitate 8 kg, cu motor inverter silenţios, sistem avansat de filtrare EcoFlow şi sistem automat Optisense de adaptare a timpului de uscare, omologat Woolmark Blue.
Citiţi mai mult

Uscator de rufe, 9 kg, pompa de caldura EDH3498RDE

Uscător de rufe cu pompă de căldură DelicateCare, în clasa de consum A++, capacitate 9 kg, cu motor inverter silenţios, afişaj LCD DirectTouch cu text, sistem avansat de filtrare EcoFlow şi sistem automat Optisense de adaptare a timpului de uscare, omologat Woolmark Blue.
Citiţi mai mult

Uscator de rufe, 9 kg, pompa de caldura EDH3897SDE

Uscător de rufe cu pompă de căldură DelicateCare Steam cu sistem cu abur şi programe speciale pentru împrospătare şi netezire, în clasa de consum A++, capacitate 9 kg, cu motor inverter silenţios, sistem avansat de filtrare EcoFlow şi sistem automat Optisense de adaptare a timpului de uscare, omologat Woolmark Blue.
Citiţi mai mult

EDH3988TDW

Uscător de rufe cu pompă de căldură cu sistem DelicateCare şi excepţionala clasa de consum A+++, capacitate uscare de 8 kg, echipat cu motor inverter silenţios şi durabil, sistem avansat de filtrare EcoFlow şi sistem automat Optisense de adaptare a timpului de uscare, certificat Woolmark Blue pentru uscarea articolelor din lână.
Citiţi mai mult

Uscator rufe, 8 kg, tehn condensare EDC2086GW3

Uscător de rufe cu tehnologie în condensare de 8 kg şi hublou transparent cu ramă argintie, certificat Woolmark Apparel Care. Usucă delicat la o temperatură scăzuta articolele din lână si mătase.
Citiţi mai mult

Uscator rufe, 7 kg, tehn condensare EDP2074GW3

Uscator rufe de 7 kg cu tehnologie in condensare si adâncime de numai 54 cm , hublou transparent cu rama silver, ofera cu pana la 20 ore mai multa libertate de alegere a timpului de pornire cu ajutorului optiunii start intarziat.
Citiţi mai mult
Sus