Masini de spalat vase

Maşina de spălat vase se va ocupa de vasele murdare, în timp ce dvs vă relaxaţi. Descoperiţi gama de maşini de spălat vase de la Electrolux.

  • masina de spalat vase RealLife

    RealLife® potrivită pentru orice

    Bucuraţi-vă de libertatea de a găti aşa cum doriţi - folosind ce ustensile, vase sau farfurii se potrivesc cel mai bine cu stilul dumneavoastră creativ în materie culinară. Nu uitaţi că totul poate încăpea în maşina de spălat RealLife®, chiar şi paharele cele mai delicate.

    Vedeţi maşina de spălat vase RealLife®
masina de spalat vase Electrolux

Maşină de spălat vase sustenabilă

Obişnuiţi să clătiţi vasele înainte de a le pune în maşina de spălat vase? Acest lucru nu mai este necesar cu o maşină de spălat vase modernă, aşa că de ce să o mai faceţi şi să nu economisiţi apă şi energie electrică?

brosura Electrolux

Sfaturi pentru cumpărături

Sfaturi pentru a găsi cele mai potrivite electrocasnice pentru bucătăria dumneavoastră.

interior masina de spalat vase

Capacitate XXL

Maşina de spălat vase RealLife® a fost concepută pentru a oferi o capacitate mult mai mare decât a unei mașini de spălat vase obişnuite. Bucuraţi-vă de flexibilitate şi lasaţi maşina să cureţe vasele murdare, indiferent de dimensiunea acestora, mici, mari, pahare sau ustenstensile de gătit.

Îngrijire extraordinară a paharelor

Este de înteles să aveţi reţineri în a pune în maşina de spălat vase cele mai preţioase pahare ale dumneavoastră... dar asta doar până acum. Cu RealLife® chiar şi cele mai delicate pahare vor fi tratate cu grijă.

Descoperiţi RealLife®
masina de spalat vase Electrolux

Uitaţi de spălarea manuală

Real Life® Slim are grijă de vasele dumneavoastră, de la tavile cele mai murdare până la paharele de cristal cele mai delicate. Şi veţi obţine rezultate superioare de curăţare, iar totul va fi fără de pată.

Aflaţi mai mult