Masini de spalat vase slim

Filtreaza dupaSterge tot
Tip


Înaltime


Număr De ProgrameTemperaturi Disponibile


Caracteristici Speciale
11 Produse Compare products: 0

ESL4655RO

Cu această maşină de spălat vase incorporabilă economisiţi energie şi apă prin programul FlexiWash, care permite spălarea delicată a paharelor în acelaşi timp cu spălarea intensă a cratiţelor.
Citiţi mai mult

Masina de spalat vase ESI4620ROX

Maşină de vase incorporabilă prevăzută cu braţul FlexiSpray Satellite şi sitemul de curăţare RealLife care asigură curăţarea eficientă a vaselor dvs.
Citiţi mai mult

Masina de spalat vase ESL4570RO

Maşină de spălat vase incorporabilă cu care puteţi spăla orice ustensilă şi orice vase de gătit, datorită sistemului inteligent de curăţare intensă, RealLife. În plus, această maşină de spălat vase are un consum redus de energie şi apă, fiind clasa A++.
Citiţi mai mult

Masina de spalat vase ESL4555LO

Maşină de spălat vase incorporabilă prevăzută cu funcţia TimeManager, care reduce la jumătate timpul unui ciclu şi funcţia inteligentă AutoFlex care optimizează consumul de apă şi energie în funcţie de încărcătura dvs.
Citiţi mai mult

Masina de spalat vase ESI4500LOX

Maşină de spălat vase incorporabilă cu consum redus de energie şi de apă. Selectând funcţia AutoFlex, lăsaţi maşina să calculeze nivelurile optime pentru apă şi energie indiferent de încărcătura dvs.
Citiţi mai mult

ESL4201LO

Maşină de spălat vase incorporabilă, vă ajută să va relaxati impreună cu familia sau prietenii, uitând pur şi simplu de spălatul vaselor.
Citiţi mai mult

ESI4201LOX

Maşină de spălat vase incorporabilă, vă ajută să va relaxati impreună cu familia sau prietenii, fără sa vă mai ingrijoraţi din cauza spălatului vaselor.
Citiţi mai mult

Masina de spalat vase ESF4660ROW

Maşină de spălat vase prevăzută cu funcţia inteligentă AutoFlex care optimizează consumul de apă şi energie în funcţie de mărimea încărcăturii şi nivelul de murdărie.
Citiţi mai mult

Masina de spalat vase ESF4660ROX

Maşină de spălat vase cu consum redus şi sistemde curăţare RealLife care garantează curăţarea perfectă a fiecărui obiect din orice încărcătură.
Citiţi mai mult

ESF4710ROX

Maşină de spălat vase ce curăţă excelent orice obiect din încărcătură datorită sistemului de curăţare RealLife. În plus, tehnologia AirDry reduce şi mai mult consumul de energie, folosind fluxul de aer natural pentru a termina uscarea vaselor.
Citiţi mai mult

ESF4202LOW

Maşină de spălat vase concepută special pentru bucătăriile mici. Uşor de folosit şi întreţinut (indicator cu LED pentru nivelul de sare şi agent de clătire), această maşină de spălat vase compactă va fi ajutorul dvs. în bucătărie.
Citiţi mai mult
11 Produse Compare products: 0
Sus