Masini de spalat vase standard

Filtreaza dupaSterge tot
Tip


Înaltime


Număr De ProgrameTemperaturi Disponibile


Caracteristici Speciale16 Produse Compare products: 0

Masina de spalat vase ESF5511LOX

Maşină de spălat vase pentru un număr maxim de 13 seturi de vase. Funcţia de Start întârziat vă permite să începeţi ciclul la ora dorită de dvs., iar cu programul rapid de 30 de minute puteţi spăla vasele între două feluri de mâncare.
Citiţi mai mult

Masina de spalat vase ESF5511LOW

Maşină de spălat vase cu care puteţi spăla până la 13 seturi de vase într-o singură rundă. De asemenea, dacă optaţi pentru funcţia EnergySaver, reduceţi consumul de energie a fiecărui ciclu cu până la 25%.
Citiţi mai mult

ESF7565ROX

Cu această maşină de spălat vase RealLife puteţi spăla orice, indiferent de felul în care vasele sunt încărcate sau nivelul de murdărie.
Citiţi mai mult

ESF8635ROX

Maşină de spălat vase RealLife cu consum mic de apă, energie şi timp preţios din viaţa dvs.: bucuraţi-vă de mai mult timp petrecut alături de cei dragi.
Citiţi mai mult

ESF5535LOW

Maşină de spălat vase cu motor inverter şi tehnologie AirDry care eficientizează consumul de apă şi energie.
Citiţi mai mult

Masina de spalat vase incorporabila ESL7510RO

Maşină de spalat vase incorporabilă cu tehnologie de curăţare inovativă, cu braţ de pulverizare exclusiv tip Satellite, ce vă ajută sa obţineţi rezultate excepţionale de fiecare dată când spălaţi vasele. Motorul inverter vă asigură o silentioziatate aparte in timpul funcţionării şi un ambient placut
Citiţi mai mult

ESI5545LOX

Maşină de spălat vase parţial incorporabilă inteligentă, care optimizează consumul de apă şi energie în funcţie de dimensiunea şi nivelul de murdărie a vaselor.
Citiţi mai mult

ESI8730RAX

Maşină de spălat vase parţial incorporabilă inteligentă, care optimizează consumul de apă şi energie în funcţie de dimensiunea şi nivelul de murdărie a vaselor.
Citiţi mai mult

ESL5355LO

Cu această maşină de spălat vase incorporabilă puteţi spăla rapid până la 13 seturi complete de vase şi tacâmuri, fiind ideală pentru petreceri sau alte evenimente festive.
Citiţi mai mult

ESL8820RA

Maşină de spălat vase incorporabilă RealLife cu sistem PerfectFit care permite integrarea perfectă cu o gamă largă de mobilier de bucătărie.
Citiţi mai mult

Masina de spalat vase incorporabila ESI5201LOX

Maşină de spălat vase incorporabilă cu program Intensive Care 70 care spală vasele la 70°C, eliminând astfel microbii. În plus, programul de Clătire&Oprire limpezeşte vasele dvs. până umpleţi cuva. În acest mod, scăpaţi de mirosurile neplăcute şi economisiţi apă şi energie.
Citiţi mai mult

Masina de spalat vase incorporabila ESI5540LOX

Maşină de spălat vase incorporabilă cu senzor de apă care detectează nivelul de mudărie al încărcăturii şi reglează consumul de apă. De asemenea, coşul superior este prevăzut cu suporţi moi de cauciuc pentru protejarea paharelor şi cănilor în timpul ciclului.
Citiţi mai mult

ESL7540RO

Inovaţia acestei maşini de spălat vase incorporabilă este mecanismul ComfortLift, care permite ridicarea uşor a coşului inferior pentru încărcare şi descărcare mai confortabilă.
Citiţi mai mult

Masina de spalat vase incorporabila ESL5330LO

Maşină de spălat vase incorporabilă cu SENSORCONTROL care detectează nivelul de încărcare şi reglează automat nivelurile optime de apă şi energie. Paharele şi cănile sunt protejate prin dotarea coşului superior cu suporţi moi, din cauciuc.
Citiţi mai mult

Masina de spalat vase incorporabila ESL5201LO

Maşină de spălat vase incorporabilă pentru un număr maxim de 13 seturi de vase. Această maşină este prevăzută cu programul Intensive Care 70 care spală vasele la 70°C, eliminând astfel microbii.
Citiţi mai mult

Masina de spalat vase incorporabila ESL8316RO

Maşină de spălat vase pentru 15 seturi complete de vase. Sistemul de curăţare inteligentă RealLife asigură o curăţenie excelentă prin braţul stropitor cu satelit, iar paharele de vin sunt protejate în timpul ciclului datorită suporturilor SoftGrip.
Citiţi mai mult
16 Produse Compare products: 0
Sus