Evenimente Electrolux

Momente memorabile

Aflați primul cele mai noi informații despre evenimentele organizate de Electrolux. De la Gourmet Festival, la noile livestream-uri #aburinbucate, vă ținem la curent cu tehnologia de ultimă generație și trendurile actuale în gastronomie.

#MakeLifeDelicious împreună cu Horeca School

Luna iulie este dedicată pasionaţilor de dulciuri. Împreună cu Olguţa Iliescu, am realizat o nouă reţetă delicioasă marca #MakeLifeDelicious. În stilul caracteristic Horeca School, reţeta de melci cu scorţişoară a fost reinventată pentru un plus de gust. Află metoda de preparare şi trucuri pentru obţinerea celui mai pufos desert!

electrolux si savori urbane la festivalul de jazz de la sibiu 2017

Electrolux & Savori Urbane la Festivalul de Jazz, Sibiu

În perioada 18-21 mai 2017, Electrolux a fost partener Savori Urbane la Festivalul de Jazz de la Sibiu. Într-o atmosferă culturală deosebită, Oana Igreţiu a reuşit să-i încânte pe participanţi cu preparate #MakeLifeDelicious inspirate de bucătăria ardelenească şi nu numai: helches săsesc cu smântână, papanaşi cu iaurt, ştrudel cu mere şi clătite cu diferite sortimente. 

Cupa Marketerilor la Gătit

În perioada 10-11 mai 2017, Electrolux a susţinut evenimentul Cupa Marketerilor la Gătit by Lidl, desfăşurat în Grădina Eden, unde marketeri şi publicitari au avut oportunitatea de a-şi exprima pasiunea pentru gătit şi cunoştinţele culinare, în combinaţii de gusturi şi arome spectaculoase.

#aburinbucate tarta de mere

#aburinbucate 

Fie că sunteţi pasionat de gătit, fie că sunteţi doar în căutarea unei reţete care să vă inspire, vă invităm să urmăriţi transmisiile noastre LIVE. Descoperiţi reţetele noastre şi urmăriţi-ne în direct. Ne revedem cu mare drag la toamnă!

tarta de mere

Noi vouchere de reduceri cu fiecare livestream!

gourmet 2016

Gourmet Festival

Electrolux este partenerul oficial al primei ediții Bucharest Gourmet Festival, desfăşurată în perioada 3-5 iunie 2016. Iubitorii bucătăriei gourmet sunt invitați să descopere gusturi noi și preparate rafinate realizate de către chef-ii-ambasadori Electrolux - Paul Siserman și Liviu Lambrino.