Promoţie cuptor PlusSteam

promotie cuptor PlusSteam Electrolux si cutie pentru paine

Reînvie gustul perfect

al pâinii calde de odinioară

Cuptorul PlusSteam asigură rezultate uimitoare la atingerea unui buton

Adăugaţi cantitatea adecvată de abur, iar aluaturile vor avea o crustă mai crocantă şi un interior mai pufos. Fiecare masă pe care o preparaţi va avea un gust mai bun ca niciodată!

Descoperiţi cuptorul PlusSteam


Mecanismul promoţiei

Electrolux vă ajută să redescoperiți gustul pâinii proaspete, preparată în casă! În perioada 15 februarie – 30 aprilie 2017, puteți achiziționa orice cuptor PlusSteam de la Electrolux aflat în promoție, iar în urma înregistrării achiziției veți primi automat o cutie cu design scandinav pentru depozitarea pâinii, marca Joseph Joseph™.

 

Produsele aflate în promoție

Promoția se aplică la achiziționarea cuptoarelor incorporabile cu funcția PlusSteam, marca Electrolux, și care au următoarele coduri de produs: EOB3454AOX, EOA3454AOX, EOB5454AOX și EOC5654AOX.

Regulamentul promoției

După achiziționare, trebuie să vă înregistrați produsul pe site-ul www.registerelectrolux.com și să încărcați factura scanată sau bonul fiscal ce atestă cumpărarea produsului până la data de 15 mai 2017. Înregistrarea nu va fi posibilă fără datele complete: adresă, e-mail și număr de telefon.

În termen de 20 de zile lucrătoare de la trimiterea tuturor informațiilor solicitate (înregistrare produs, dovadă achiziție), Electrolux vă va trimite cutia cu design scandinav pentru depozitarea pâinii. Puteți beneficia de fiecare dată de promoție, indiferent de numărul de cuptoare achiziționate în perioada menționată.

Campania se desfășoară în toate magazinele care comercializează produse Electrolux, online și offline, care au agreat să se alăture promoției, și se adresează tuturor persoanelor fizice cu reședința în România. Orice achiziție efectuată după data de 30 aprilie 2017, ora 24:00 nu va fi luată în considerare în promoție.

Pentru mai multe detalii, consultați regulamentul promoției.

Cutia pentru pâine

Cutia pentru pâine cu design scandinav Joseph Joseph™ este realizată din melamină de calitate, cu un capac din lemn de fag. Capacul are funcția de tocător pentru pâine și este prevăzut cu șanțuri pentru a bloca firimiturile să cadă. Această cutie multifuncțională poate fi introdusă în siguranță la mașina de spălat vase.

cuptor PlusSteam Electrolux cadou


Cuptoarele cu funcţie PlusSteam


Magazine participante la promoţie

altex  Corsar kauf   emaonline
flanco ideall pentruacasa  Mamut 


   

Aburul în bucate

Testul pâinii

Cuptorul cu abur PlusSteam de la Electrolux foloseşte aburul pentru o pâine cu interiorul fraged, dar cu o crustă crocantă şi apetisantă.

Descoperiţi diferenţa

Pâine englezească cu şofran

Pâinea facută în casă va avea tot timpul un gust deosebit, iar sofranul îi va oferi o aromă cu totul specială.

Descoperiţi reţeta

Abur în bucate

Cu puţin abur diferenţele în rezultate sunt enorme. Cu puţin abur preparatele sunt mai sănătoase. Cu puţin abur coacerea chiar devine o joacă de copii. 

Descoperiţi aburul

 
Trimiteţi unui prieten

Trimite mai multor prieteni

Examinare e-mail Bună, Cred că v-ar putea interesa asta

Închidere