Aspiraţi fără grija sacului

Saci de aspirator gratis

timp de un an

promotie aspiratoare Electrolux

Aspiraţi fără grija sacului

Bucuraţi-vă de combinaţia unică dintre o performanţă excelentă de curăţare, un nivel scăzut al zgomotului şi un consum redus de energie. Iar acum, puteţi primi cadou saci pentru un an de zile de folosinţă. Trebuie doar să înregistraţi produsul.

Înregistraţi produsul


Mecanismul promoţiei

Electrolux vă ajută la curăţenie! Cumpăraţi unul din aspiratoarele Electrolux din promoţie şi primiţi cadou saci pentru un an de zile. Promoţia este valabilă în perioada 01.02 - 30.04.2017 pentru produsele achiziţionate de la dealerii autorizați Electrolux. Promoţia nu se aplică produselor cumpărate înainte de 01.02.2017, ora 00:00, sau după 30.04.2017, ora 24:00.

 

Produsele din promoţie sunt următoarele:

ULTRASILENCER   ZUSALLER58  
ULTRASILENCER   ZUSORIGDB+  
POWER FORCE ZPFCLASSIC 
POWER FORCE   ZPFPARKETT  
POWER FORCE ZPFALLFLR 
POWER FORCE ZPFANIMAL 
  SILENT PERFORMER   ZSPCLASSIC 
  SILENT PERFORMER     ZSPPARKETT  
  SILENT PERFORMER   ZSPREACH  
  SILENT PERFORMER   ZSPALLFLR  
EQUIPT EEQ15
EQUIPT EEQ21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a beneficia de promoţie trebuie să înregistraţi aspiratorul achiziţionat pe site-ul www.registerelectrolux.com şi să încărcaţi factura (scanată sau fotografiată) care dovedeşte achiziţia dvs. până la data de 15 mai 2017.


În termen de 20 de zile lucrătoare de la trimiterea tuturor informaţiilor solicitate (înregistrare produs, dovadă achiziţie şi datele dvs. de contact) veţi primi din partea Electrolux, prin curier, saci de aspirator pentru un an (10 saci hartie S-bag sau 2 pachete saci  E200B) pentru fiecare aspirator înregistrat.

Pentru mai multe detalii, consultați regulamentul promoției.

s-bag® CLASSIC

Menţineţi curăţenia cu s-bag® CLASSIC, sac din hârtie, de calitate superioară. Capacitatea de filtrare mare reţine mai mult de 95% din praf și particule, făcând acest sac mai eficient decât unul obișnuit din hârtie. Magazine participante la promoţie

pentruacasa   Mamut   calin shop
ideall electronic world  
 
Trimiteţi unui prieten

Trimite mai multor prieteni

Examinare e-mail Bună, Cred că v-ar putea interesa asta

Închidere