Promoţie Sport Blender Perfect Mix

promotie blender Sport PerfectMix

Bucuraţi-vă de smoothie-uri

sănătoase la dublu!


Această promoție s-a sfârșit, însă mai puteți înregistra produsele până pe 15.01.2017

Smoothies revigorante, energizante şi sănătoase pentru întreaga familie

Împreună cu cele 2 sticle cadou (0.3 L) veţi avea în total 4 recipiente pentru Sport Blenderul dvs. Deci, fiecare membru al familiei va avea propria sticluţă şi posibilitatea de a-şi prepara smoothie-ul preferat.

Înregistraţi produsul


Mecanismul promoţiei

Promoția este valabila în perioada 15 septembrie - 31 decembrie 2016 și este valabilă pentru Sport Blenderul ESB 2500 achiziționat de la dealerii autorizați Electrolux.


Pentru a beneficia de promoţie trebuie să înregistraţi blenderul Sport ESB 2500 pe site-ul www.registerelectrolux.com şi să încărcaţi factura (scanată sau fotografiată) care dovedeşte achiziţia dvs. până la data de 15 ianuarie 2017.


În termen de 20 de zile lucrătoare de la trimiterea tuturor informaţiilor solicitate (înregistrare produs, dovadă achiziţie şi datele dvs. de contact) veţi primi din partea Electrolux, prin curier, un set de 2 sticluţe de 0.3 L.

Pentru mai multe detalii, consultați regulamentul promoției.

Mixaţi şi consumaţi!

Nu a fost niciodată atât de uşor să aveţi un smoothie de fructe proaspăt şi sănătos. Trebuie doar să puneţi toate ingredientele în sticla Sport Blenderului Electrolux (ESB 2500), să apăsaţi pe buton şi smoothie-ul este gata de băut. Vă oferim, împreună cu Sport Blenderul, două sticle de 0,6L, fără BPA, care nu reţin mirosurile şi gusturile. Plasticul tare din care sunt făcute le face aproape indestructibile.Magazine participante la promoţie

dedeman kauf           ideall
pentruacasa Mamut   sat an
  altex  mediagalaxy
 
Trimiteţi unui prieten

Trimite mai multor prieteni

Examinare e-mail Bună, Cred că v-ar putea interesa asta

Închidere