Taste of Roma

taste of rome


Câştigătorii competiţiei #romacuelectrolux

Provocarea culinară #romacuelectrolux s-a încheiat. Bloggerii culinari au răspuns cu preparate din cele mai delicioase şi au făcut proba de jurizare cu atât mai dificilă în lipsa preparatelor. De la deserturi-fantezie până la mâncăruri dichisite, toate au adus aroma Italiei mai aproape de pasionaţii de bucătărie.
In urma jurizării, fericiţii câştigători ce se vor bucura de un sejur culinar la Festival Taste of Roma sunt:

- Laura Laurenţiu - Tortelloni in brodo în stil contemporan
- Paula Gafitescu - Torta al cioccolato con cannoli e crema al limone
- Andra Constantinescu - Arancine di riso
- Andreea Juganaru - Fructe de mare in sos sofran

Mulţumim tututor participanţilor pentru expoziţia de arome şi ingrediente inspirate de însorita Italie şi îi invităm să rămână aproape pentru noi provocări delicioase marca Electrolux!

taste festival

In septembrie Roma e incantatoare, iar aromele gastronomiei italiene isi dau intalnire la Taste of Roma pentru o experienta delicioasa. In parteneriat cu Electrolux, in cetatea celor sapte coline, va avea loc Taste of Roma intre 17 si 20 septembrie. Cu aceasta ocazie, cei mai renumiti chefi ai orasului se vor reuni intr-o sarbatoare a gustului. Demonstratii live, workshop-uri interactive, degustari si prezentari de produse, toate se vor desfasura sub privirile pasionatilor de bucatarie din toata lumea.


 
Trimiteţi unui prieten

Trimite mai multor prieteni

Examinare e-mail Bună, Cred că v-ar putea interesa asta

Închidere