Bucuraţi-vă de până la 100 de spălări cadou

Răsfaţă-te în prospeţimea

hainelor curate!


Această promoție s-a sfârșit, însă mai puteți înregistra produsele până pe 15.01.2017

masini de spalat rufe - oferta Electrolux

Haine deosebit de curate şi plăcute la atingere cu această ofertă Electrolux

Bucuraţi-vă de detergent şi balsam pentru până la 100 de spălări atunci când cumpăraţi o maşină de spălat rufe. Trebuie doar să vă înregistraţi pe site şi să încărcaţi factura. Noi vă trimitem gratuit Ariel şi Lenor.

Înregistraţi produsul


Mecanismul promoţiei

siguranta copiilor
Electrolux vă îndeamnă să vă răsfăţaţi în prospeţimea hainelor curate cu maşinile de spălat rufe marca Electrolux şi detergenţii Ariel şi Lenor!  Începând cu data de 1 octombrie şi până pe 31 decembrie 2016, puteți achiziționa orice maşină de spălat rufe de la Electrolux aflată în promoție, iar în urma înregistrării achiziției veți primi setul de detergenţi Ariel şi Lenor pentru 50 sau 100 de cicluri de spălare, cantitatea de detergent fiind în funcţie de tipul de maşină de spălat achiziţionat.

 

 

Regulamentul promoției

După achiziționare, trebuie să vă înregistrați produsul pe site-ul www.registerelectrolux.com și să încărcați factura scanată sau bonul fiscal ce atestă cumpărarea produsului până la data de 15 ianuarie 2017. Înregistrarea nu va fi posibilă fără datele complete: adresă, e-mail și număr de telefon.

În termen de 20 de zile lucrătoare de la trimiterea tuturor informațiilor solicitate (înregistrare produs, dovadă achiziție), Electrolux vă va trimite setul de detergenţi Ariel şi Lenor. Puteți beneficia de fiecare dată de promoție, indiferent de numărul de maşini de spălat rufe achiziționate în perioada menționată.

Campania se desfășoară în toate magazinele care comercializează produse Electrolux, online și offline, care au agreat să se alăture promoției, și se adresează tuturor persoanelor fizice cu reședința în România. Orice achiziție efectuată înainte de data de 1 octombrie şi după 31 decembrie 2016, ora 24:00 nu va fi luată în considerare în promoție.

Pentru mai multe detalii, consultați regulamentul promoției.


Magazine participante la promoţie

 emaonline      flanco  pentruacasa Mamut
 ideall euranis biasicom altex  
  mediagalaxy  

Sfaturi pentru a vă bucura la maxim de cadoul dvs.

interior masina de spalat rufe

Lăsaţi un pic de spaţiu în interior

Pentru o spălare eficientă, lăsaţi un spaţiu cât lăţimea unei mâini între partea superioară a tamburului şi rufe, în aşa fel ca detergentul şi balsamul să aibă spaţiu să producă magia lor.

camasi albe - detaliu

Folosiţi detergent adecvat pentru a păstra hainele albe, la fel de albe

Pentru ţesăturile albe folosiţi detergent care conţine înălbitor. Este deosebit de bun şi vă menţine hainele bine şi cu un aspect plăcut.

 
Trimiteţi unui prieten

Trimite mai multor prieteni

Examinare e-mail Bună, Cred că v-ar putea interesa asta

Închidere