Service si suport

Garanţie produse

Fiecare aparat electrocasnic Electrolux vine cu o garanţie standard de 24 de luni. Aceasta garanţie este valabilă pentru echipamente independente, incorporabile şi aparate electrocasnice mici.

Promoţie: Garanţie 5 ani

În perioada 15 iulie – 31 decembrie 2016
Electrolux oferă 5 ani garanție la electrocasnicele incorporabile, lăzi frigorifice, uscătoare, aragazuri și hote.5 ani garantieÎn cadrul campaniei “5 ani Garanție pentru produse Electrolux și Zanussi”, Electrolux oferă o perioadă extinsă de garanție pentru electrocasnicele aferente acestor mărci aflate în promoţie, achizitionate în intervalul 15 iulie – 31 decembrie 2016. Campania se adresează doar persoanelor fizice și este valabilă doar în cazul produselor noi (produsele resigilate sau second hand nu sunt eligibile).
 
Produse participante la promoție

Promoția se desfășoară în toate magazinele partenerilor autorizați din România, care comercializează electrocasnice ale acestor două mărci și se aplică următoarelor echipamente incorporabile: plite, cuptoare, mașini incorporabile de spălat rufe, mașini incorporabile de spălat vase, echipamente frigorifice incorporabile, hote, echipamente speciale incorporabile (cuptoare cu microunde incorporabile, sertare termice, sertare de vidat, expresoare incorporabile, frigidere de vinuri incorporabile) și produselor independente: lăzi frigorifice, uscătoare de rufe, aragaze, hote, aparținând mărcilor Electrolux și Zanussi.

Mecanism 

Cumpărătorul care a achiziționat în perioada 15.07.2016 – 31.12.2016 un produs aflat în promoție, marca Electrolux sau Zanussi, și a înregistrat achiziția acestuia pe site-ul www.registerelectrolux.com sau www.registerzanussi.com până la data de 15.01.2017, primește 5 ani garantie pentru produsul achiziționat (2 ani legal + 3 ani extragaranție).


Cumpărătorul va primi dovada extragaranției în termen de 14 zile lucrătoare de la înregistrarea produselor, pe email sub formă de Voucher Electronic Electrolux.

Pentru a utiliza acest voucher, pe perioada celor 5 ani de garanție, acesta trebuie să fie însoțit de factura de achiziție a produsului aflat în promoție. Factura atestă achiziția unui produs în promoție în perioada de promoție, iar absența facturii face imposibilă folosirea voucherului de extragaranție.

Pentru detalii suplimentare și mecanismul complet al promoției puteți consulta regulamentul disponibil pe site și în toate magazinele participante.

Promoția se aplică pentru aparatele electrocasnice achiziționate de la magazinele partenere Electrolux:

altex Auto Tunning         expertop calinshop
      Coraura emag         kauf emaonline
euranis flanco          ideall pentruacasa
kavidra lemet            Lucky Man        Mamut
demax melarox                Okapi real
cora rombiz sat an staer
M&D Retail Tim      
 
Trimiteţi unui prieten

Trimite mai multor prieteni

Examinare e-mail Bună, Cred că v-ar putea interesa asta

Închidere