Service si suport

Maşini de spălat vase

Astăzi, cele mai eficiente maşini de spălat vase produse de noi consumă 12 litri de apă per ciclu, o reducere cu 37% a consumului în ultimii 10 ani. Într-o gospodărie medie, maşinile de spălat pot reduce consumul de apă cu până la 80% prin comparaţie cu spălatul manual.

Utilizarea sării
Reglaţi doza de sare în funcţie de nivelul durităţii apei locale. De ce este important acest lucru? Deoarece pentru rezultate perfecte, maşina de spălat vase are nevoie de un nivel prestabilit de duritate a apei.

Programul automat
Nu este necesar să decideţi care este programul optim pentru vase. Lăsaţi maşina de spălat să decidă. Pentru a asigura o spălare cât mai eficientă a vaselor, maşina de spălat vase va modifica durata, temperatura, consumul de apă şi energie electrică în funcţie de conţinutul său şi de nivelul de murdărie al vaselor. Temperatura variază între 45 °C şi 70 °C, corespunzător spălării vaselor începând cu paharele şi terminând cu cratiţele.

Logica de tip Fuzzy
Cu ajutorul programului Fuzzy Logic, maşina de spălat vase poate stabili încărcătura de vase. Apoi, durata programului de spălare şi cantitatea de apă sunt reglate corespunzător, pentru a nu se utiliza apă în exces. Fiţi sigur că indiferent dacă o încărcaţi la maxim sau la jumătate, maşina de spălat vase se va adapta corespunzător.

Între două cicluri de spălare dezactivaţi maşina de spălat. Dacă o lăsaţi în modul de aşteptare va genera un consum nedorit de energie electrică.

 
Trimiteţi unui prieten

Trimite mai multor prieteni

Examinare e-mail Bună, Cred că v-ar putea interesa asta

Închidere