Descoperiți

Hote

O hotă de sticlă și oțel inoxidabil tip șemineu deasupra unui vas aflat pe o plită cu inducție

Gătiţi fără să vă fie distrasă atenţia

Optați pentru o hotă suficient de puternică pentru a menține aerul proaspăt chiar și în bucătăriile mari, însă suficient de silențioasă, încât abia să sesizați că funcționează. Zgomotul produs de hotele noastre se situează între 40 și 70 dB, cele mai silenţioase dintre ele auzindu-se - chiar şi la putere maximă - mai încet decât o şoaptă. În plus, cu Hob2Hood, extracția nu va fi niciodată mai zgomotoasă decât trebuie.

Hota care vă eliberează mâinile

Controlul manual de la plită sau hotă este mereu disponibil dacă aveți nevoie.

Un prim plan cu comenzile plitei cu inducție

Conectată pentru a găti fără întreruperi

Concentrați-vă pe ceea ce este cu adevărat important în bucătărie: crearea unor mâncăruri gustoase. Cu Hob2Hood, plita dumneavoastră se conectează cu hota, iar viteza de extracţie se reglează în funcție de necesităţi. Astfel, vă puteți concentra la gătit, fără a avea grija funcţionării hotei.

Cele mai multe variante de pe piaţă

Bucătăria dumneavoastră trebuie să arate la fel de bine ca preparatele pe care le gătiţi. Având la dispoziţie o gamă variată de plite și hote interconectabile, veţi găsi cu ușurinţă combinația potrivită pentru bucătăria dumneavoastră. Avem cele mai multe opțiuni disponibile pe piață, dacă ne raportăm la hotele cu o tehnologie similară. Bucuraţi-vă de o extracție silențioasă, eficientă, care nu presupune nici un efort din partea dumneavoastră.

Prospețime la superlativ pentru bucătăria dvs.

Durabilitate mare datorită filtrului de grăsime din oțel inoxidabil

Compatibilă Hob2Hood

Design atrăgător, potrivit pentru orice bucătărie

Extracție eficientă, chiar și în bucătăriile mari

Compatibilă Hob2Hood

Eficiență energetică sporită (clasa A/A+)

Gătiți în linişte - motor puternic, dar extrem de silențios

Compatibilă Hob2Hood

Un filtru hotă Electrolux

Cum funcționează filtrele pentru hote?

Hotele folosesc filtre pentru a păstra în bucătărie un aer proaspăt, fără miros de grăsime. Filtrele de grăsime captează particulele de grăsime și de resturi alimentare. În timp ce filtrele cu carbon purifică aerul, neutralizând orice miros. Unele filtre pot fi spălate și refolosite. Altele trebuie înlocuite - pe acestea le puteţi găsi în magazinul online Electrolux.

O hotă Electrolux aflată deasupra unui vas de gătit pe o plită cu inducție

Cât de eficientă este o hotă din punct de vedere energetic?

Eficiența energetică a hotelor este ușor de înţeles, iar dumneavoastră aveţi ocazia de a economisi energie. Având clase de la F la A+, eticheta energetică redă consumul anual de energie, filtrarea grăsimii, lumina și nivelul de zgomot creat la viteză maximă. Electrolux vă oferă o gamă variată de hote încadrate în clasa A din care să alegeți.