Descoperiţi

Maşini de spălat vase

O premieră pe piață

Doar ComfortLift vă permite să încărcați și să descărcați vasele de la o înălțime confortabilă

Ridicaţi-vă aşteptările

Atentă cu dvs. și cu vasele dvs., prima ridicare confortabilă din lume ridică suportul inferior al mașinii de spălat vase la o înălțime confortabilă. Aceasta ușurează încărcarea și descărcarea. După care coboară printr-o mișcare delicată pentru a se asigura că vasele dvs. sunt mereu bine îngrijite.

1
Pulverizare mai eficientă

Braţul stropitor cu satelit pulverizează chiar şi în colţurile cel mai greu accesibile. Datorită lui, spălarea și clătirea sunt mai eficiente de fiecare dată.

2
Protecție pentru pahare

Nu mai este nevoie să spălați de mână paharele de vin. Finalizaţi într-un timp mai scurt curățenia de după masă și aveți încredere în mașina dumneavoastră de spălat vase şi în sistemul de fixare SoftGrips.

3
Delicată cu toate tipurile de vase

Delicat și silențios, sistemul SoftClose are amortizoare speciale, care asigură o glisare elegantă a coșului din interiorul mașinii dumneavoastră de spălat vase.

SoftGrips ȘI SoftSpikes țin fixat în siguranță un pahar

Extra-grijă faţă de obiectele din sticlă

Pentru acele pahare cu adevărat speciale, care necesită o îngrijire mai atentă, SoftSpikes® și SoftGrips sunt soluţia optimă. Acestea fixează delicat paharele, în timp ce programul GlassCare 45° le spală la o temperatură redusă. Astfel, chiar şi cele mai delicate pahare sunt protejate de zgârieturi și crăpături.

Uscare naturală

Acum puteți fi siguri că vasele dumneavoastră sunt complet uscate atunci când le puneți în dulap. Noua tehnologie AirDry deschide ușa cu 10 cm în ultima parte a ciclului de uscare. O modalitate naturală de a obține o performanță sporită la uscare, reducând eficient consumul de energie.

Spuneţi adio spălării manuale a paharelor

Bucurați-vă de o curățare ușoară chiar şi pentru cele mai delicate pahare, optând pentru coșul care a câștigat premiul de design iF*. Economisiți timp și obțineți rezultate strălucitoare cu încărcarea ușoară și depozitarea sigură a până la 8 pahare.

*Premiile de design iF au fost inaugurate în 1954 și sunt acordate de un juriu internațional alcătuit din peste 50 de experți.

Mai multe beneficii ale mașinilor de spălat Electrolux

O mașină de spălat vase RealLife® umplută cu vase pentru a demonstra capacitatea de încărcare

Curăţă mai mult ca niciodată

Cu o capacitate mai mare cu 25% faţă de maşinile de spălat obişnuite, maşina de spălat vase RealLife® poate fi încărcată cu vase de orice formă. Bucuraţi-vă de plăcerea de a găti exact aşa cum doriţi – folosind toate ustensilele, oalele şi platourile de servit se potrivesc creativităţii dumneavoastră culinare –, ştiind cu siguranţă că orice poate fi curăţat în maşina de spălat vase RealLife®.

Mașina de spălat vase RealLife de la Electrolux și sigla de design iF

Design premiat

Mașinile de spălat vase incorporabile RealLife® combină designul premiat cu tehnologia modernă. Ciclul de spălare silențios ca o șoaptă și protecția paharelor delicate au fost recunoscute prin acordarea prestigiosului premiu de design iF.

Timpul rămas dintr-o privire

Întotdeauna știți cât a mai rămas din ciclul mașinii dvs. de spălat vase. TimeBeam® indică starea, precum și timpul rămas, folosind un punct iluminat de pe podea. Pentru a vă planifica foarte simplu ziua în funcție de spălatul vaselor.