Descoperiți

Combine frigorifice FreshPlus

Păstraţi aromele preferate

Asigurați o viaţă mai lungă și mai gustoasă pentru alimentele dvs.Tehnologia noastră TwinTech® folosește două sisteme de răcire pentru a păstra ingredientele la nivelul ideal de umiditate și temperatură. Prin urmare, aerul din frigider este controlat pentru a asigura prospețime maximă. Pe de altă parte, aerul separat din congelator este uscat pentru a-l menține fără gheață.

Prospeţime pe fiecare raft

Păstraţi gustul alimentelor pentru mai mult timp, indiferent unde le așezaţi. Cu MultiFlow, vă bucuraţi de prospeţime în tot frigiderul. Această funcţie asigură un flux de aer eficient în jurul alimentelor păstrând o temperatură și un nivel de umiditate optime. Astfel, alimentele vor fi în continuare delicioase atunci când aveți nevoie de ele. 

O friptură de somon proaspăt arătată înainte și după gătire
TwinTech®

Combinele frigorifice FreshPlus păstrează toate fructele și legumele mai proaspete pentru mai mult timp.

Un prim plan cu frigiderul Electrolux FreshPlus cu alimente depozitate pe fiecare raft

Compartiment cu extra-prospeţime

Savuraţi pește proaspăt prins. Nu din mare, ci din frigiderul dumneavoastră. Ideale pentru carne și pește, combinele frigorifice FreshPlus au un compartiment special în care puteți depozita alimente la temperaturi mai scăzute. În felul acesta, alimentele se păstrează la temperatura ideală pentru ca dumneavoastră să puteți descoperi arome desăvârșite.

Ingredientele dvs., stilul dvs.

Fiecare ingredient și fiecare preparat își vor găsi locul în noul frigider Electrolux CustomFlex. Personalizați sistemul unic de depozitare în orice mod doriți, cu rafturi şi cutii care se rearanjează ușor pentru a optimiza spațiul și accesul. Abordare proaspătă, arome proaspete, de fiecare dată.

Salată proaspătă pusă pe farfurie dintr-o combină frigorifică Electrolux TwinTech

Prospeţime la superlativ pentru salatele dvs.

Preparați salate atât de proaspete, încât să uimiţi pe toată lumea şi daţi uitării zarzavaturile veştede şi lipsite de gust. Sertarul mare CrispFresh ajută la menţinerea aromelor și texturilor, păstrând nivelul de umiditate și temperatura optime pentru fructe şi legume. Chiar dacă sunt stocate în cantităţi mari, fructele şi legumele proaspete vor fi delicioase atunci când veţi avea nevoie de ele.