Descoperiţi

Plite cu inducţie

Cea mai sigură suprafaţă

Plitele cu inducție se adaptează vaselor dumneavoastră, încălzindu-le rapid și uniform. Dacă nu există vase pe plită, zonele de gătit nu se încălzesc. În plus, suprafața nefolosită rămâne rece, motiv pentru care plitele cu inducţie sunt mai sigure. Nimic nu se arde, iar suprafața modernă și plată nu permite acumularea murdăriei. Prin urmare, veţi dedica mai puţin timp curăţeniei și mai mult timp savurării preparatelor.

Panoul de comandă al unei plite cu inducție Electrolux

Căldura potrivită, într-o clipă

Când folosiți o plită cu inducție, obţineţi fără efort rezultatele dorite. Trebuie doar să glisați comenzile, iar nivelul de căldură se modifică imediat. Prin urmare, puteți prepara un sos la temperatura adecvată, fără pericol de ardere. În plus, controlul precis al căldurii înseamnă mai puţină risipă de energie.

Gătiţi mai mult în acelaşi timp

Bucurați-vă de mai mult spațiu pentru a crea preparatele îndrăgite cu zona de gătit FlexiBridge. Puteți conecta până la patru zone de gătit diferite la o temperatură uniformă și constantă, reuşind astfel să gătiţi pentru toată familia sau pentru grupul dumneavoastră de prieteni.

O cratiță pe o plită cu inducție Electrolux Infinite™ Pure

O bucătărie stilată

Adăugați un plus de stil bucătăriei dumneavoastră cu Infinite™ Pure. Înainte de atingerea butonului de alimentare, nici comenzile, nici zonele de gătit nu sunt vizibile. Ulterior, afișajul roșu LED se poate observa foarte clar. Pornită sau oprită, plita Infinite™ Pure dă o notă modernă bucătăriei dumneavoastră.

Mai mult spaţiu pentru a crea

Trei cratițe pe o FreeZone de la o plită cu inducție Electrolux Infinite Combi
Infinite™ Combi

Indiferent de preparat, Infinite™ Combi vă oferă libertatea de a găti în stilul dvs.

Plita cu inducție Electrolux Infinite™ Combi cu o placă pe ea

E ora mesei? Nici o grijă

Duceţi gătitul la un alt nivel cu zona de gătit FreeZone. Aceasta detectează automat dimensiunile și formele a maximum 3 cratițe. Puteți aloca pentru fiecare cratiţă o anumită temperatură, pe care aceasta o va menține indiferent unde o mutaţi în FreeZone. În cazul vaselor mai mari, precum Infi-Grill, funcția Split asigură două temperaturi de preparare diferite pentru același vas.

Informaţiile de care aveţi nevoie, într-o clipă

Infinite™ Combi este un ajutor de nădejde pentru bucătari. Afișajul său mare, cu funcţie tactilă, vă furnizează într-o clipă informaţiile de care aveți nevoie, cum ar fi poziția fiecărui vas și nivelul de căldură de dedesubtul acestuia. Dețineți mereu controlul, deoarece este foarte ușor să reglați temperatura și să setați rapid cronometrele. Acest aspect face din Infinite™ Combi plita ideală pentru creații culinare complexe.

Activaţi puntea triplă InfinitePro™ cu o singură atingere şi transformaţi-vă plita într-un spaţiu de gătit profesional. Mutaţi rapid cratiţele între trei niveluri diferite de căldură.

Funcţia ProFry - cu niveluri presetate de frigere - simte automat, controlează şi reglează temperatura de gătire, astfel încât mâncarea să fie gătită corespunzător de fiecare dată.

Plita cu inducţie Infinite™ vă oferă libertate maximă: cât timp acoperă unul dintre cele patru puncte marcate, vasele dvs. de gătit de diferite dimensiuni şi forme pot fi plasate pe plită oriunde doriţi.

Mai multe beneficii ale inducției

Butonul de oprire și pornire de la o plită cu inducție Electrolux
1
Pornire imediată a căldurii

Bucurați-vă de o preparare mai rapidă a mâncării cu butonul Booster. Acesta este perfect pentru gătitul pe ultima sută de metri.

Butonul de oprire și pornire de la o plită cu inducție Electrolux
2
Oprire şi pornire

Pentru orice întrerupere, o atingere a butonului Oprire & Pornire opreşte prepararea mâncării, pentru ca apoi să reia procesul din acel punct.

Abur dintr-un vas care se ridică spre o hotă
3
Hota care vă eliberează mâinile

Funcţia Hob2Hood controlează automat hota dumneavoastră în funcție de ceea ce se prepară pe plită.

De la clocot la fierbere lentă, dintr-o singură mișcare

Scădeţi un sos sau frigeți carne sau pește?Atunci când aveți nevoie de schimbări rapide ale nivelului de căldură, folosiți PowerSlide. Nu trebuie să vă gândiți cum să măriți sau să micșorați temperatura în timp ce gătiți. Treceți pur și simplu cratița de la un nivel de căldură la altul. PowerSlide vă oferă mai multă libertate și flexibilitate, indiferent de cantitatea de mâncare pe care o preparaţi.

Concentraţi-vă asupra gătitului

Lăsați plita să vă controleze hota pentru a vă putea concentra asupra gătitului. Imediat ce porniţi plita, Hob2Hood se activează automat, dacă aţi selectat această opţiune. Această funcţie reglează puterea hotei în funcție de ceea ce gătiți. Atunci când prăjiți alimente, puterea hotei creşte. În cazul fierberii la foc mic, puterea este redusă pentru o evacuare a aerului mai delicată și mai silențioasă.

E nevoie de cratiţe speciale pentru plitele cu inducţie?

Multe dintre cratițele moderne sunt compatibile cu plitele cu inducție. Acestea pot fi testate cu un magnet. Dacă magnetul este atras de baza cratiței, aceasta poate fi folosită pe plitele cu inducţie. 

Miel și morcovi pe grătar pe o placă de grătar Electrolux

Intensificaţi aromele

Pentru cele mai gustoase preparate, vă punem la dispoziţie cele mai bune vase. Folosind materiale de cea mai înaltă calitate, avem accesoriile potrivite pentru fiecare tehnică culinară. Astfel ca dumneavoastră să folosiţi la capacitate maximă plita cu inducție. Infi-Grill, un grătar anti-aderent, vă oferă ocazia de a prepara carne sau alte alimente într-un mod sănătos, fără grăsime.