Descoperiţi

Cuptoare cu abur

Gătitul la abur în bucătăria dvs.

Cele mai bune cuptoare ușurează gătitul unor preparate gustoase. Cuptoarele noastre cu abur sunt cuptoare obișnuite la care s-a adăugat opțiunea aburului. În timpul gătitului, aburul lucrează în armonie cu căldura tradițională pentru a îmbunătăți aromele și texturile. Pentru ca dvs. să continuați să gătiți toate rețetele dvs. preferate, însă carnea va fi mai fragedă și pâine va crește mai mult. Cu abur puteți crea mereu cu ușurință preparate extraordinare.

Adăugaţi abur pentru rezultate perfecte

Coacerea de acasă se face cel mai bine cu puțin abur. Asigură o creștere mai bună, o crustă mai crocantă și un centru mai pufos. Cuptorul nostru PlusSteam adaugă cantitatea adecvată de abur la procesul de coacere prin atingerea unui buton. Astfel, în trei pași simpli, puteți îmbunătăți textura și gustul - de fiecare dată.

Trei pași pentru o coacere mai bună cu PlusSteam

O persoană care toarnă apă în cavitatea cuptorului
Pasul 1

Începeți prin a turna 100 ml de apă în cavitatea cuptorului dvs.

Butonul multifuncțional PlusSteam al cuptorului PlusSteam
Pasul 2

Selectați programul PlusSteam și apăsați butonul PlusSteam.

Coacerea pâinii în cuptorul Electrolux
Pasul 3

Preîncălziți timp de cinci minute, după care vă bucurați de un preparat delicios.

O prăjitură cu brânză impecabilă preparată cu ajutorul aburului

Deserturi încântătoare

Descoperiți finisajele perfecte pe care le puteți obține atunci când folosiți aburul pentru a face o prăjitură cu brânză sau chiar și o plăcintă cu lămâie și bezea. Umplutura rămâne moale, suprafețele sunt catifelate, aluatul devine crocant. La fel ca un profesionist, prăjitura dvs. cu brânză va fi bogată în conținut, însă fermă. Iar bezeaua dvs. va fi ușoară, însă luxuriantă. Un desert de care să vă mândriți.

Gustul este cel mai important

CombiSteam Deluxe are o setare la abur pentru fiecare preparat. Gătirea cu abur prepară cu atenție ingredientele precum peștele, blocând în mod natural în interior nutrimentele, vitaminele și culorile. Bucurați-vă de preparate mai vechi care au gustul de proaspăt gătit cu ajutorul setării „50% abur”. Pe de altă parte, pentru fripturile fragede în interior și crocante în exterior, puteți alege setarea „25% abur”.

Reţete pentru cuptoarele cu abur

Este uşor să gătiţi cu ajutorul aburului. Aceste reţete vor da frâu liber imaginaţiei dumneavoastră şi vor deschide o nouă lume de arome şi texturi. Fripturile vor fi mai suculente, pâinea va creşte mai mult, iar produsele de patiserie vor fi mai crocante. Aburul dă un gust delicios mâncărurilor şi vă ajută să obţineţi preparate cu care să vă mândriţi.

Descoperiţi reţetele noastre pentru cuptoarele cu abur

Faceţi cunoştinţă cu cel mai avansat cuptor cu abur al nostru

CombiSteam Pro

Pe lângă gătitul în vid, CombiSteam Pro include și toate funcțiile delicioase de la CombiSteam Deluxe.

Cuptorul cu abur Electrolux CombiSteam Pro

De ce să alegeţi vidul?

Gătitul în vid sigilează ingredientele pentru a crea preparate uimitoare. Iar cu CombiSteam Pro, acest lucru nu mai este la îndemâna exclusivă a maeștrilor bucătari profesioniști. Adăugați ingredientele și condimentele dvs. într-o pungă pentru vid și sigilați într-un aparat de sigilare în vid. După aceea, puneți în cuptor pentru a găti delicat la abur și pentru a vă bucura de mâncăruri pline de arome.

Afișajul senzorului de temperatură pentru alimente și un cuptor cu abur Electrolux

Rezultate excelente de fiecare dată

Savurați arome uimitoare, indiferent de ceea ce gătiți. Senzorul de temperatură pentru alimente, disponibil la cuptoarele noastre CombiSteam Pro și Deluxe, controlează exact cantitatea de abur care este folosită la preparate. Astfel, vă puteți relaxa și aștepta rezultatele delicioase.

Funcţia PlusSteam a acestui cuptor foloseşte atingerea delicată a aburului pentru a crea o culoare cu un luciu deosebit, o crustă crocantă şi o textură delicioasă pentru toate preparatele de patiserie.

Bucătarii profesionişti combină gătitul la abur cu simpla căldură uscată pentru a obţine gustul ideal. La cuptorul CombiSteam Deluxe aveţi trei niveluri de abur care vă ajută să obţineţi aceleaşi rezultate.

Indiferent dacă prăjiţi sau frigeţi carnea la grătar, coaceţi pâine, creaţi deserturi delicate sau folosiţi funcţia Sous Vide, puteţi fi încrezători că veţi trece cu gătitul la un nou nivel cu sistemul profesional, Full Taste.

Mai multe beneficii ale cuptoarelor cu abur

Interiorul curat al unui cuptor Electrolux

Uşor de gătit, ușor de curăţat

Petreceți mai mult timp savurând mâncare și mai puțin timp cu frecatul. Cuptoarele noastre au programe de curățare care simplifică curățarea. Curățarea la abur ajută la îndepărtarea reziduurilor dificile de alimente. Iar curățarea pirolitică arde toate reziduurile alimentare, transformându-le într-o cenușă fină care poate fi ștearsă foarte ușor. Astfel, curățați cuptorul la fel de ușor precum gătiți.

Tot ceea ce trebuie să ofere un cuptor

CombiSteam Deluxe vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru preparate bogate în arome intense. Grație funcției de gătit la temperatură redusă, puteți savura carne fragedă, care se desprinde de pe os. Obțineți acea aromă distinctă de fum de grătar cu ajutorul grătarului inclus. În plus, datorită ventilatorului XL, garantăm rezultate uniforme la coacere, indiferent ce raft folosiți.

Setul de gătit la abur Deluxe® de la Electrolux

Puterea imensă a aburului

Blocați la interior gustul și textura extraordinară a ingredientelor dvs. cu Setul de gătit la abur Deluxe®. Tăvile noastre de cuptor special concepute cu mici perforații îmbunătățesc puterea aburului. Acestea permit circulația uniformă a aburului. Mâncarea dvs. rămâne protejată de excesul de apă pentru a vă bucura de fiecare dată de preparate perfect gătite la abur.