Wear your wardrobe

Upgrade your care

Clothes that are well cared for have a better and longer life. Our PerfectCare appliances go beyond clean - they preserve and cherish your style.  Don’t let care label instructions dictate your look. Be confident that delicates, woollens and even dreaded hand-wash-only garments can be cared for at home. Don’t upgrade your wardrobe, upgrade your care. 

Noua colectie PerfectCare 

Imbunatatiti-va experienta de spalare a hainelor cu cel mai avansat sistem al nostru de pana acum. 

Imaginati-va un stil care se mentine

Imaginati-va ca hainele dumneavoastra arata ca noi pentru mai mult timp. Culori care nu se estompeaza si haine care isi pastreaza forma si textura. Masinile de spalat rufe PerfectCare va ajuta sa va mentineti stilul. 

Uscarea inseamna ingrijire

Imaginati-va ca hainele dumneavoastra isi pastreaza forma si textura pentru mai mult timp. Articole din matase care nu se sifoneaza, haine din lana care nu se micsoreaza si imbracaminte de exterior care ramane impermeabila. Imaginati-va ca puteti pune in uscatorul de rufe articole cu care nu credeati ca ati putea face asta vreodata.

Îngrijire exemplară

Mașinile noastre de spălat oferă mai mult decât o simplă curăţare a hainelor. Acestea îngrijesc cu delicatețe orice tip de ţesătură.